Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Οι ναζιστές έστειλαν στο Νοσοκομείο πολίτη- Επεισόδια

www.laikoyra.gr
Σοβαρά επεισόδια έγιναν το μεσημέρι στο κέντρο της Βέροιας όταν μέλη της ναζιστικής συμμορίας της Χ.Α δέχτηκαν επίθεση από τα μέλη του Αυτόνομου Κοινωνικού Στεκιού "ΜΠΑΡΟΥΤΙ" και εκδιώχθηκαν από την πόλη με την συμπαράσταση των πολιτών που εκδήλωναν με κάθε τρόπο την ενέργειά τους.
Οι ναζιστές όμως δεν το έβαλαν κάτω και επέστρεψαν δυο ώρες αργότερα και γύρω στις δεκαπέντε...

 μηχανές επιτέθηκαν και έσπασαν κυριολεκτικά ένα καφέ που ο ιδιοκτήτης του έχει συγγενική σχέση με μέλος του Στεκιού και τραυμάτισαν στο κεφάλι έναν θαμώνα που αντέδρασε.


Είναι προφανές ότι εκτός των πολιτικών ευθυνών ανακύπτουν και ευθύνες της Αστυνομίας που δείχνει μια περίεργη ολιγωρία έναντι των ναζιστών που μόνο περίεργη δεν είναι.
Το αβγό έσπασε και τα φίδια του ναζισμού κυκλοφορούν και δαγκώνουν και όσο το κίνημα της Αριστεράς και του αντιφασισμού δεν συγκροτεί ένα ενωτικό μέτωπο στους δρόμους για να διώξει τους φασίστες από τους δρόμους και τις γειτονιές.


Εδώ και τρεις μέρες υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας προς τα κόμματα της Αριστεράς του νομού μας, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμιά επίσημη αντίδραση ώστε να συνδιοργανώσουν από κοινού ένα αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Kai μαλακας απλυτος επισεις.

Γρηγόρης είπε...

Οι μαχαιροβγάλτες της Χ.Α. είναι πάνω απ'όλα εχθροί του ανθρώπινου πολιτισμού.Έξω οι φασίστες από τις πόλεις και τις γειτονιές μας.Κι ένα μπράβο στα παιδιά για την αντίδρασή τους!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΓΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ....

Ανώνυμος είπε...

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1406154

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ είπε...

Νόμιζα ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν από την Βέροια αλλά αυτοί ήρθαν απ'εξω...

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζα ότι οι φασίτες ήταν από τη Βέροια, αλλά έκαναν επιδρομή από τη Θεσσαλονίκη.
ΠΛ