Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ- Ανοιχτό κάλεσμα σε ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ για ενωτική αντιφασιστική συγκέντρωση στη Βέροια

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ναζιστή βουλευτη Κασιδιάρη σήμερα το πρωί στο στούντιο του ΑΝΤ1 είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της συμμορίας που πλέον με κοινοβουλευτικό μανδύα βγήκε στη δημόσια ζωή και προκαλεί, απειλεί, τρομοκρατεί.

Πολύ έγκαιρα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε....
 προειδοποιήσει για τον φασιστικό κίνδυνο και με τις δυνάμεις της συμμετείχε στο αντιφασιστικό κίνημα συμμετέχοντας στα αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά συλλαλητήρια. Διαχρονικό αίτημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν και είναι η κοινή δράση όλων των αριστερών δυνάμεων.
Αναδείξαμε την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός ενωτικού μετώπου της Αριστεράς που θα πάλευαι τόσο ιδεολογικά όσο και μετωπικά στους δρόμους και τις γειτονιές τους φασίστες.

Δυστυχώς, τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ σε μικρότερο βαθμό, αρνούνταν πεισματικά την κοινή δράση για μικροκομματικούς λόγους. Θεωρούμε ότι η στάση τους πρέπει να αλλάξει. Οι αριστεροί και οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να διώξουμε τους φασίστες από τους δρόμους και τις γειτονιές.

Καλούμε τις οργανώσεις του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ να ανταποκριθούν θετικά και να διοργανώσουμε από κοινού μια αντιφασιστική συγκέντρωση στη Βέροια για να δείξουμε στους συμπολίτες μας ότι είμαστε ΕΔΩ και ότι δε θα επιτρέψουμε τους φασίστες να τρομοκρατούν και να δέρνουν.

Καλούμε το ΚΚΕ Ημαθίας, τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, τη ΔΗΜΑΡ Ημαθίας να πάρουν πρωτοβουλία ώστε να γίνει ένα ενωτικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Βέροια άμεσα, ΤΩΡΑ, πριν τις εκλογές.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: