Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Η "Αγία ζώνη" του Βατοπεδίου θεραπεύει τον καρκίνο!! Το σκάνδαλο διαλευκάνθηκε; Το θεράπευσε κι αυτό;

Πέρασαν τα χρόνια αλλά είναι δυνατόν να ξεχάσουμε τον σταρ της μονής Βατοπεδίου; Είναι δυνατόν να ξεχάσουμε τον ηγούμενο Εφραίμ που μπλέχτηκε στο περιβόητο σκάνδαλο Βατοπεδίου την κατάληξη του οποίου προσωπικά αγνοώ.
Όμως, μεταξύ των δραστηριοτήτων της μονής και του Εφραίμ είναι η εξαγωγή της πίστης στο λαό με... τις περιοδείες των κειμηλίων της Μονής ώστε οι πιστοί να καταθέτουν τον οβολόν τους και να προσηλυτίζονται και νέοι που είναι απαραίτητοι ώστε να συντηρηθεί το σύστημα.
Ένα από τα πιο πιασιάρικα κειμήλια είναι η περιβόητη "Αγία ζώνη" που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Η "Αγία ζώνη" περιφέρεται ανά την Ελλάδα, επισκέπτεται και σπίτια επιφανών όπως του μακαρίτη Ανδρέα που του την πήγε Δήμητρα για να αποφύγει το μοιραίο.
 
 Δείτε πόσο θαυματουργή είναι και πόσα πράγματα μπορεί να κάνει. Θεραπεύει την στειρότητα των άτεκνων ζευγιαριών, εξαφανίζει τον κακρκίνο κλπ
 
Και εγώ ο αφελής αναρωτιέμαι γιατί ακόμα δεν έδωσαν το Νόμπελ στον Εφραίμ και γιατί σκίζονται οι ερευνητές να βρουν φάρμακαι και θεραπείες για τις ανίατες ασθένειες. Βέβαια, θα πρέπει να θεράπευσε το σκάνδαλο της Μονής που διέλυσε την κυβέρνηση Καραμανλή. Ο Εφραίμ όμως; Ζει και βασιλεύει...
 
 
Διαβάστε και δείτε σε τί μεσαίωνα ζούμε...
 
Προσθήκη λεζάντας
 
Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Η κορδέλα αυτή είναι ευλογημένη με την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, που φυλάσσεται από τον 14ο αι. στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, ως δωρεά του βυζαντινού αυτοκράτορα Ιωάννου του Καντακουζηνού....
Υπάρχει μια αρχαία παράδοση να δίνονται στους ευλαβείς προσκυνητές αυτές οι κορδέλες, και με την χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην οποία είναι αφιερωμένη η Μονή, γίνονται πολλά θαύματα. Με την ευλογία της Αγίας Ζώνης της Μητέρας του Κυρίου λύεται κυρίως η στείρωση και πολλά άτεκνα ζευγάρια αποκτούν παιδιά, επίσης καρκινοπαθείς και άλλοι ασθενείς θεραπεύονται από ανίατες αρρώστιες.
Οι πιστοί ζώνονται με την κορδέλα για κάποιο χρονικό διάστημα, ζώντας με μετάνοια, εξομολόγηση, προσευχή και συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία. Με τον ίδιο τρόπο ζουν και οι άτεκνοι σύζυγοι, εφαρμόζοντας επιπλέον νηστεία και συζυγική εγκράτεια, κατά δύναμη και εκ συμφώνου. Η ειλικρινής πνευματική ζωή με την συνεχή μετάνοια και την συμμετοχή στα Μυστήρια της Εκκλησίας πρέπει, βέβαια, να τηρείται σε όλη μας τη ζωή, εφόσον αποτελεί τον μοναδικό τρόπο κοινωνίας και ενωσής μας με τον Θεό και στον παρόντα και στον μέλλοντα αιώνα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Η Παναγία ζεί. Ίσως το μαθαίνουν οι άνθρωποι με αποδείξεις όταν πεθαίνουν. Αυτό δεν μπορεί να το εξηγήσει φαντάζομαι επιστημονικά κανένας νομπελίστας.