Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO - Ο Κουκουλόπουλος επέλεξε να συνεχίσει να γίνεται ρόμπα / Ο Σκουρλέτης του έδωσε ευκαιρία αλλά αυτός ...κανονικός Πασόκος

Προσθήκη λεζάντας
Παρ ότι του έδωσε την ευκαιρία να "καθαρίσει" με ένα συγνώμη, να πει δημόσια ότι έκανε λάθος διότι βασίστηκε σε δημοσίευμα ιστοσελίδας που έχει ταχθεί στο πλευρό της συγκυβέρνησης  αυτός επέλεξε να συνεχίσει να γίνεται ρόμπα και να επιχειρεί να πείσει τους τηλεθεατές ότι δεν....
είπε ότι έχει ή ότι είδε φωτογραφίες αλλά μιλούσε γενικώς για τις συναντήσεις του Τσίπρα με τους επιχειρηματίες.
Κι όλα αυτά στο πλέον φιλικό κανάλι για τον ίδιο και την συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, το Μέγκα. Έφτασε σε τέτοιο σημείο η ξεφτίλα του που τον λυπήθηκε τόσο ο Σκουρλέτης που του πέταξε σανίδα σωτηρίας με το "συγνώμη" που του είπε να πει όσο και των δημοσιογράφων που δεν άντεξαν και άρχισαν να σχολιάζουν και να τον απαξιώνουν με εκφράσεις και κινήσεις.
Ρόμπα ο Πάρις που επιχείρησε να κλέψει δυο λεπτά δημοσιότητας και ενώ έκανε γκάφα ολκής δεν πέφτει από τον εγωισμό του και συνεχίζει τον ...λαμπρό δρόμο της ξεφτίλας.
Βέβαια, και τα παρτάλια και ρετάλια του ΠΑΣΟΚ που τάχθηκαν στο πλευρό του και αναπαρήγαγαν το ψέμα του κατάπιαν την γλώσσα τους και κάνουν σα να βρέχει ενώ τους φτύνουν.
Ίδιον του Homus Pasokous αυτές οι συμπεριφορές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: