Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την συνάντηση Τσίπρα - Βενιζέλου: Στο δρόμο της συναίνεσης

Η συνάντηση Τσίπρα - Βενιζέλου αποτελεί μία σοβαρή κλιμάκωση στον δρόμο του βαθέματος της εθνικής συνεννόησης και της εθνικής συναίνεσης προς στον οποίο πιέζει η αστική τάξη και βαδίζει με όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η συνάντηση του...
Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ε. Βενιζέλο, τον αρχιτέκτονα των μνημονίων και του PSI κι ενός από τους πιο κυνικούς στυλοβάτες της άγριας αντιδραστικής επιδρομής, συνάντηση την οποία είχε αρνηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγο καιρό, έρχεται σε μια στιγμή που οι Σαμαράς - Βενιζέλος έχουν συμφωνήσει το νέο βάρβαρο μνημόνιο και η αστική τάξη πιέζει για την συναινετική εφαρμογή του.

Η συνάντηση πολιτικά και συμβολικά έγινε για να επικυρώσει αυτή την πορεία, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως αφορούσε αποκλειστικά "την εξωτερική πολιτική". 
Αλλά ακόμα κι έτσι, η συναίνεση που πρόσφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στα "εθνικά θέματα", η υποστήριξη στον αντιδραστικό άξονα Ελλάδας – Κύπρου - Ισραήλ - Αιγύπτου κάτω από την μπαγκέτα των ΗΠΑ, την ίδια ώρα που η Ελλάδα συμμετέχει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και τις ιμπεριαλιστικές τους εκστρατείες, είναι μια αντιδραστική συναίνεση στην υποταγή, που εγκυμονεί νέους κινδύνους για τον λαό.

Εργαζόμενοι,
η κυβέρνηση ετοιμάζεται για το νέο φρικτό μνημόνιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει σε δρόμους συναίνεσης!
Μόνο η ορμητική είσοδος του λαού στο προσκήνιο, μόνο ένας νέος γύρος ξεσηκωμού, μπορεί να μην αφήσει να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο και να ανατραπεί η κυβέρνηση, να αποτρέψει την πολιτική "σταθερότητα" της υποταγής και της ήττας, που τα κέντρα εξουσίας θέλουν να οδηγήσουν τον λαό.


http://www.antarsya.gr/node/2620

Δεν υπάρχουν σχόλια: