Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννα Γαϊτάνη: Ο αγώνας ενάντια στις απολύσεις συνεχίζεται και τις γιορτές

Το δέντρο της ανεργίας, της ανέχειας, της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος κάθε δημόσιου και κοινωνικού αγαθού στόλισαν σήμερα στο κέντρο αγώνα, Αριστοτέλους με Τσιμισκή, σχολικοί φύλακες, εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, καθηγητές σε διαθεσιμότητα, αγωνιζόμενες καθαρίστριες, απεργοί της COCA-COLA και αλληλέγγυοι-ες και έψαλλαν διαφορετικά κάλαντα προς τους κυβερνώντες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Ιωάννα....
Γαϊτάνη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζόμενων που συνεχίζεται εδώ και μήνες μέχρι την τελική δικαίωση.
Η Ιωάννα Γαϊτάνη δήλωσε: "οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες χαράς και γιορτής, αλλά ταυτόχρονα και μέρες που ο αγώνας των εργαζόμενων ενάντια στη λαομίσητη κυβέρνηση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Στις 29 Δεκεμβρίου ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε ως ΣΥΡΙΖΑ, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για να οδηγηθεί στην οριστική απόλυσή της η κυβέρνηση των Μνημονίων και να γιορτάσουμε όλοι μας την έναρξη ενός νέου και ελπιδοφόρου έτους, που θα δικαιώσει τις προσπάθειες και τις αγωνίες της πληττόμενης ελληνικής κοινωνίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: