Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία των Κ. Σγουρού και Γ. Κομμάτη στη Μάνη - 18χρονοι οι δράστες!

Πληροφορίες προερχόμενες από αστυνομικές πηγές στη Καλαμάτα ανέφεραν πριν από λίγο ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση  της άγριας δολοφονίας των δύο νεαρών, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού από την Καλαμάτα και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας  ήδη έχει στα χέρια της τους δράστες του διπλού εγκλήματος.

Μετά το σοκ της....
διπλής δολοφονίας, συγκλονίζει, η είδηση πως ως δράστες συνελήφθησαν δύο 18χρονοι.
Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτούς από μια σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά.


Όλες οι προσαγωγές αφορούσαν νεαρούς με «φουσκωμένους μύες» που συχνάζουν σε γυμναστήρια της περιοχής και έγιναν μετά από μαρτυρίες ατόμων του περιβάλλοντος του Κωνσταντίνου Σγούρου, που έκαναν λόγο για διαφορές σχετικά με την διακίνηση συμπληρωμάτων διατροφής και απαγορευμένων αναβολικών ουσιών.

Οι δυο νεαροί με τους «φουσκωμένους μύες», είχαν προσαχθεί μετά από μαρτυρίες ατόμων του περιβάλλοντος του Κωνσταντίνου Σγούρου. Μάλιστα, υπέδειξαν ένα σημείο δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι δυο σοροί στο δρόμο Καρδαμύλης- Καλαμάτας, όπου είχαν κρύψει το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly των θυμάτων.

www.theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: