Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Σάλος με την υποψηφιότητα της Βούλας Πατουλίδου.. Ποιος έκανε το προξενιό;;

Αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στην Κεντρική Μακεδονία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Βούλας Πατουλίδου για την θέση της αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης με την παράταξη του κ. Τζιτζικώστα. Όπως είναι γνωστό η...
παλιά Ολυμπιονίκης είχε μετακινηθεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο της ακροδεξιάς και όπως είχε δηλώσει η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή στο Kontra tv πριν από ένα μήνα, στηρίζει την Χρυσή Αυγή.
Άλλωστε η άλλοτε χρυσή ολυμπιονίκης έχει κάνει και άλλες ακραίες δηλώσεις όπως:
Πατουλίδου: "Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές μέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ότι θέλουμε;" (αναφερόμενη στην κατά την γνώμη της αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική δίωξη κατά της ναζιστικής οργάνωσης).
Πατουλίδου: "Βλέπετε ο καθένας προσπαθεί να την ρίξει αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν φεύγουν. Και γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια τόση δα μικρή αλήθεια για όσα λένε".

Πατουλίδου: "Απορώ γιατί κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο Παπανδρέου ;"
Πατουλίδου: "Όταν έχω εγώ άνθρωπο φίλο, ο οποίος είναι μέσα στη ΝΑΣΑ και χαλάει ένα μηχάνημα και είναι κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί από όλους τους τόπους άνθρωποι και αυτός παίρνει ένα καλαμάκι και το φτιάχνει, δεν το έκανε κανένας άλλος, το δαιμονισμένο μυαλό ενός Έλληνα το έκανε"

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...! (και τα δυό τον Τζιτζικώστα)
Βέβαια η μετακίνηση της κυρίας Πατουλίδου είχε ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια όταν είχε αναπτυχθεί το πολιτικό φλερτ με τον μέχρι πρότινος αρχηγό του κ. Τζτζικώστα, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ας θυμηθούμε όμως τι είχε γίνει πριν μερικά χρόνια και πως ξεκίνησε το πολιτικό φλερτ της Βούλας Πατουλίδου με τον χώρο της Δεξιάς και της ακροδεξιάς.


Την επαγγελματική αποκατάσταση της Β. Πατουλίδου ζητά ο Π. Ψωμιάδης

Κίνηση αβροφροσύνης από τον Π. Ψωμιάδη, μετά την παραίτηση της Β. Πατουλίδου. Την επαγγελματική αποκατάσταση της Ολυμπιονίκου Βούλας Πατουλίδου, μετά την παραίτησή της από την ηγεσία της αντιπολιτευόμενης παράταξης στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, ζητά με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και τον υπουργό Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδη ο Π. Ψωμιάδης.

Όπως ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα ζητήσει την πρόσληψη της Βούλας Πατουλίδου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με το βαθμό της γυμνασιάρχου.

«Θεωρώ ότι δεν μπορεί το Ολυμπιακό μετάλλιο και η Ολυμπιονίκης, ασχέτως των αποφάσεων που πήρε, να μείνει εκτός προνομίων που δίνει ο ελληνικός λαός», δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη νομαρχία Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε ο Νίκος Γιαννόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο Π.Ψωμιάδης εξέφρασε τη λύπη του για το ότι «μια από τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ, ο Ακης Τσοχατζόπουλος» δεν εξελέγη βουλευτής και επανέλαβε τη υποστήριξή του για την ηγεσία του κόμματος «ως Θεσσαλονικιός» προς «Θεσσαλονικιό» στον Ευ.Βενιζέλο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: