Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Οπλα ναζί Xρυσή Aυγή

Αδιάψευστα ντοκουμέντα για τον ναζιστικό και παραστρατιωτικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει η συμπληρωματική δικογραφία που η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία παρέδωσε στις ανακριτικές αρχές. Εμπλέκονται...
βουλευτές και στελέχη πέραν εκείνων που βρίσκονται υπό προσωρινή κράτηση. Ηδη από προηγούμενα στάδια της ανάκρισης έχει διατυπωθεί προβληματισμός σχετικά με το αν υπάρχουν ενδείξεις για προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος.
Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τον ναζιστικό και παραστρατιωτικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής προκύπτουν από το υλικό που συνέλεξε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αποτελεί ήδη μέρος της δικογραφίας των ειδικών εφετών ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση.

Σε αυτά καταγράφεται -μεταξύ πολλών άλλων- ο Νίκος Μιχαλολιάκος να παραδέχεται ότι οι χρυσαυγίτες είναι «κακοί φασίστες», ο Ηλίας Κασιδιάρης να σημαδεύει και να πυροβολεί με διαφόρων τύπων όπλα και σύσσωμα τα τάγματα εφόδου να χαιρετούν, προτάσσοντας χιτλερικά τα χέρια τους.

Τα ευρήματα
Τα υλικά που βρέθηκαν στους κατασχεμένους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του προφυλακισμένου αρχηγού της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και σε αυτούς των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, περιγράφουν ανάγλυφα την ιδεολογική βάση της ακροδεξιάς οργάνωσης, τη λειτουργία της και τους πρωταγωνιστές της.

πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: