Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η επιχείρηση να κλείσουν τα μικρά εμπορικά άρχισε- Δεν δούλεψε η αγορά αλλά ο Χατζηδάκης πανηγυρίζει

Xτες Κυριακή τα εμπορικά μπορούσαν να είναι ανοιχτά και όσοι ιδιοκτήτες το έκαναν διαπίστωσαν ότι με λόγια και μεθοδεύσεις δεν έρχεται τζίρος. Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρος και απολύτως σαφής εδώ και καιρό: Θέλουν να εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερο τα σχέδια των μεγάλων αλυσίδων και εμπορικών κέντρων εις...
βάρος των μικρομεσαίων εμπόρων που είτε θα αναγκαστούν να εξαθλιωθούν ακόμα περισσότερο μήπως και αντέξουν ή θα το κλείσουν το μαγαζί τους μια ώρα νωρίτερα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Π. Κορκίδης δήλωσε χτες ότι η κίνηση δεν ήταν αυτή που ανέμεναν οι καταστηματάρχες που άνοιξαν και ότι κίνηση είχε μόνο στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Γλυφάδας.

Βέβαια, ο υπουργός Χατζηδάκης βγήκε και έκανε άλλες δηλώσεις, ακριβώς στον αντίποδα των όσων είπε ο Κορκίδης. Είπε ο υπουργός ότι η κίνηση ήταν αυξημένη και ότι οι πόλεις της Ελλάδας απέκτησαν ζωή και τις Κυριακές. Η αποθέωση της ψευτιάς και η συνέπεια στις μνημονιακές λογικές.

Να σημειωθεί ότι το μέτρο αυτό της Κυβέρνησης αντιπαλεύουν οι εμποροϋπάλληλοι που έκαναν σήμερα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: