Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

VIDEO- Ο ΜΑΤατζής χτυπάει την βουλευτίνα Δ. Χαραλαμπίδου και εξαφανίζεται

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Δεσπ. Χαραλαμπίδου βρέθηκε δίπλα στους διαδηλωτές καθηγητές στην Θεσσαλονίκη και στην πρώτη γραμμή. Οι άνδρες των ΜΑΤ ανέκοψαν την πορεία και ένας ΜΑΤατζής την απώθησε με την ασπίδα του...
χτυπώντας τη στο σώμα και στο πρόσωπο. Ο "παλικαράς" αυτός μόλις έκανε την πράξη αυτή εξαφανίστηκε στα μετόπισθεν. Όμως, το όλο σκηνικό απαθανατίστηκε από τα κινητά τηλέφωνα των παρισταμένων.
Ο αστυνομικός αυτός χτύπησε την βουλευτίνα. Έτσι του μάθανε. Να χτυπάει αδιάκριτα. Δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει αν κινδυνεύει, αν έχει απέναντί του οπλισμένους, αν μπορεί να κάνει την δουλειά του χωρίς να τραμπουκίσει. Είναι ακατάλληλος και τέτοιοι ΜΑΤατζήδες στην αστυνομία υπάρχουν πολλοί.
Η βουλευτίνα Δ. Χαραλαμπίδου θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Όπως ήταν και στη Νάουσα μαζί με τους αντιφασίστες κόντρα στην Συμμορία της Χρυσής Αυγής. Είναι φανερό ότι διαφέρει από τους άλλους, τους καθωσπρέπει βουλευτές της γραβάτας του ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό ξεχωρίζει και την "γουστάρει" ο αριστερός κόσμος.

Δείτε τα βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: