Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μια δράκα φασίστες αντιδρά στην απόφαση Μπουτάρη / Είναι επικίνδυνοι, δέστε τους

Οι βλάκες έκαναν πάλι το σόου τους στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας στο μυαλό τους ένα χυλό από εθνικισμό, ρατσισμό, μίσος για κάθε διαφορετικό και αμορφωσιά στα κόκκινα είναι αυτονόητο να συμπεριφέρονται ως τάγματα εφόδου ή ως προφυλακή σε διαμαρτυρίες που αν μη τι άλλο είναι ηλίθιες.
Ο λόγος για τους λιγοστούς "πατριώτες" που...
μαζεύτηκαν χτες στην πλατεία Καραΐσκάκη, απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούν στον δήμαρχο Μπουτάρη γιατί πήρε την απόφαση ως διοίκηση του δήμου να ονομάσει το παρκάκι που βρίσκεται εντός της πλατείας σε "Πάρκο Δυρραχίου Αλβανίας" και επειδή τοποθέτηση δίπλα στις άλλες σημαίες και την Αλβανική.

Εκτός των εκατοντάδων παρόμοιων ή ανάλογων καταστάσεων με επωνυμίες οδών ή γειτονιών με ελληνικά ονόματα ανά τον κόσμο που οι βλάκες "πατριώτες" αγνοούν φαίνεται ότι τους είναι δύσκολο να αντιληφθούν ότι η Θεσσαλονίκη επιτέλους θα πρέπει να αποδεχτεί την πολυπολιτισμικότητά της, την πολυεθνικότητά της και να την αναδείξει. Οι επικίνδυνοι "πατριώτες" που είτε είναι μέλη της συμμορίας της Χ.Α είτε είναι ανόητοι, θα πρέπει να εκδιωχθούν από τον δημόσιο χώρο. Είναι επικίνδυνοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να αλλάξει το όνομα μπορείς να μας εξηγήσεις; Έλεος ρε Χάρη είσαι πολύ λίγος τελικά. Τόσο μα τόσο ανθέλληνας; Για όνομα του θεού μία τέτοια περίοδο το να αλλάζεις το όνομα μιας πλατείας στη Θεσσαλονίκη σε πλατεία Δυρραχείου είναι μία κίνηση η οποία γίνεται απλά και μόνο για να προκαλέσει αντιδράσεις. Εκείνη η περιοχή έχει γκετοποιηθεί. Δηλαδή αν στα Τύρανα μετονομάσουν μία πλατεία σε πλατεία Καραΐσκάκη θα το δεχτούν οι Αλβανοί;

antifasistiki-antiratsistiki protovoulia είπε...

Αδελφοποίηση Θεσσαλονίκης και Δυρραχίου με το πάρκο «Δυρράχιο – Αλβανία» Αυτή είναι η απάντηση που ζητάς απ'τον Χάρη σου την δίνω εγώ ένας μετανάστης που ζει στην Ελλάδα. Εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί νευρίασες τόόσο πολύ; Τόόσο κακό είναι να θες να ζεις ειρηνικά με τους γείτονες σου; Όσο για την πλατεία Καραΐσκάκη μπορεί να μην έχει στην Αλβανία όμως έχει πλατεία Αθηναϊκή Δημοκρατία στα Τίρανα. Και αν θες προσωπικά την γνώμη μου, δεν θα με χαλούσε καθόλου να είχα μια πλατεία Καραΐσκάκη, Κολοκοτρώνη, Μπουμπουλίνα και λοιποί ήρωες της επανάστασης του '21. Στο κάτω-κάτω αυτοί και άλλοι ήρωες Αλβανοί πολέμησαν ενάντια στην Τουρκία που ήταν κοινός εχθρός τους. Εσύ τώρα με ποιους πολεμάς,γιατι μου θυμίζεις λίγο το Δον Κιχότη;