Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Α.Ε. / Ιωάννα Γιαννίτση

Η ΝΕΑ ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ

Ολοκληρώθηκε το σχέδιο του Παντελή Καψή για πλήρη άλωση της Δημόσιας Τηλεόρασης με το σιγοντάρισμα του Δημήτρη Σταμάτη, Υπουργού Επικρατείας και προσωπικό φίλο του Πρωθυπουργού!!! Και ήταν...
αυτός από τους υποστηρικτές του κλεισίματος της ΕΡΤ που έμειναν στον δρόμο 2.500 εργαζόμενοι.

Έτσι βγάλανε ένα Δ.Σ. άσχετο μεταξύ τους, κάποιοι από αυτούς ανυποψίαστοι, για να αρχίσουν τις μεγάλες ΜΠΙΖΝΕΣ!
1) Γιώργος Προκοπάκης, Χημικός καμία σχέση με την τηλεόραση και ο μόνος του ρόλος θα είναι να υλοποιεί τις εντολές Καψή και Σταμάτη.
2) Γιάννης Ξανθούλης, συγγραφέας, άσχετος με το όλο θέμα της τηλεόρασης, αλλού για αλλού ο άνθρωπος για να έχουν άλλοθι ότι ενδιαφέρονται δήθεν για τον πολιτισμό και να ψηφίζει τις αποφάσεις.
3) Κατερίνα Ευαγγελάκου, σκηνοθέτης, άμεση προσωπική φίλη της οικογένειας Καψή και της συζύγου του Βένας Γεωργακοπούλου που μέχρι και για διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο την πρότεινε η τελευταία και έπεσε πολύ γέλιο στο Εποπτικό Συμβούλιο! Τελικά την επέβαλε για μέλος του Δ.Σ.. Της επιφυλάσσεται ο ρόλος εκτελεστή αναθέσεων μέσα στην ΝΕΡΙΤ (είναι πολλά τα λεφτά Παντελή!!!),

4 και 5) 2 μέλη ανυποψίαστα, για ρόλο κομπάρσων για να ζητάει μόνο την ψήφο τους μιας και δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο της τηλεόρασης εκτός από κάποιες συμβουλές που μπορεί να δίνουν. Ο ένας είναι τεχνικός και ο άλλος δικηγόρος.

Έτσι ο Γιώργος Μπράμος, γνωστός «ταμίας»-αρπακτικό και ένας από τους λόγους που έκλεισε η ΕΡΤ, θα παίξει τον ρόλο του πραγματικού Διευθύνοντος Συμβούλου-Προέδρου από το παρασκήνιο, θα ετοιμάζει το πρόγραμμα, θα δίνει εντολή να το ψηφίζουν και θα μοιράζει τα ποσοστά στους δικαιούχους Παντελή Καψή και ο Δημήτρης Σοφιανόπουλος, γνωστός «ταμίας» και αυτός, Διευθυντής Προγράμματος θα διοχετεύει τα ποσοστά στον άλλον εταίρο Δημ. Σταμάτη.

Είναι πραγματική κατάντια τόσο για τον Βενιζέλο όσο και για τον Σαμαρά να επιτρέπουν να λειτουργεί αυτή η «χρηματική» οργάνωση.

Ιωάννα Γιαννίτση
 
και 50 ακόμα απολυμένοι από την Δ.Σ. που δώσαμε την ζωή μας και μείναμε στον δρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: