Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΕΡΦΑ - Η έρευνα του Δένδια για τις σχέσεις ΕΛΑΣ-Χρυσής Αυγής έσπασε το ρεκόρ της αναξιοπιστίας. Είναι ώρα να φύγει!

Με τον συνένοχο των ρατσιστικών εγκλημάτων της ΕΛΑΣ και της κάλυψης που παρείχε στις επιθέσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής Ν. Δένδια  να παραμένει ανερυθρίαστα στη...
θέση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα,  ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα της φάστ τρακ έρευνας των σχέσεων ΕΛΑΣ-Χρυσής Αυγής.

Είναι ανησυχητικό το σήμα που στέλνει η κυβέρνηση Σαμαρά  και στους υπόλοιπους θεσμούς της δικαιοσύνης ώστε να πέσουν στα μαλακά οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ενόψει των ερευνών για τις δολοφονίες των ταγμάτων εφόδου. Είναι η πρώτη πράξη του δράματος διάσωση των φασιστικών μηχανισμών που τάχα πάει να ξηλώσει η ΝΔ.

Για ποια αυτοκάθαρση του αστυνομικού σώματος μιλάει ο Δένδιας όταν ο ίδιος παραμένει στη θέση του;

Η πραγματικότητα είναι ότι οι αστυνομικοί μηχανισμοί με το Δένδια στα ηνία και με τις πολιτικές του ρατσισμού των κυβερνήσεων να στοχοποιούν τους μετανάστες , τις πολιτικές καταστολής να ξεδιπλώνονται κατά των απεργών και της αριστεράς με επιστρατεύσεις, φυλακίσεις και βασανισμούς μέσα στην ΓΑΔΑ και στα αστυνομικά τμήματα, επέτρεψαν στους  αστυνομικούς μηχανισμούς να συνεργάζονται με τους νεοναζί ακόμη και επιχειρησιακά. Ο αρχιερέας αυτής της πολιτικής δεν θα μπορούσε να θυσιάσει τα παιδιά του! Όλα εκείνα τα στελέχη που συμμετείχαν στις επιδρομές της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή στις γειτονιές, όλους εκείνους που σε ρατσιστικές επιθέσεις έδιωχναν τα θύματα χωρίς να μπορούν να καταγγείλουν η να υποβάλουν μήνυση ολοκληρώνοντας τη δουλειά που ξεκίναγαν τα τάγματα εφόδου των νεοναζί.

Η κυβέρνηση Σαμαρά ανέχτηκε το περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Τζιτζικώστα να προσκαλεί πλάι στα στελέχη της κυβέρνησης του τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Η κάθαρση έχει προϋπόθεση την ανατροπή του Σαμαρά και του Δένδια γιατί είναι έχουν βουτήξει και οι ίδιοι τα χέρια τους στα εγκλήματα των νεοναζί με τη κάλυψη που τους παρείχαν.


Το αντιφασιστικό κίνημα είναι ώρα να εντείνει τη πάλη του για να ξηλώσουμε τους νεοναζί και τη κυβέρνηση που τους έκανε πλάτες. Δυναμικά να στηρίξουμε τη Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη ενάντια στα μνημόνια και το ρατσισμό, τις μεγάλες διαδηλώσεις της επετείου των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τις κινητοποιήσεις κατά των διώξεων των αντιφασιστικών, την κινητοποίηση στις 18 Δεκέμβρη για να τιμωρηθούν οι νεοναζί δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: