Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Έπιασαν και την Σκορδέλη - Αν και άνεργη βρήκαν 145 χιλιάδες ευρώ στο σπίτι της

Mετά απο επιχείρηση των "αδιάφθορων" της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη απόψε το βράδυ στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, η χρυσαυγίτισα αναζητούμενη η οποία είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο ως αγανακτισμένη σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα κατέβηκε και υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή παρά το γεγονός πως...
είναι κατηγορούμενη σε δίκη για μαχαίρωμα, η οποία δίκη έχει πάρει μέχρι τώρα 8 αναβολές.

Η 50χρονη χρυσαυγίτισα είχε μάλιστα σε λογαριασμό ποσό ύψους 145.000 ευρώ το οποίο σύμφωνα με τους αστυνομικούς μάλλον δεν δικαιολογείται αφού η γυναίκα δηλώνει άνεργη!


Ήταν κατηγορούμενη σε δίκη για το μαχαίρωμα αφγανών μεταναστών αλλά η δίκη της είχε πάρει αναβολή 8 φορές γιατί είχε παρουσιάσει βεβαίωση για κατάθλιψη και ψυχικές διαταραχές η οποία ηταν υπογεγραμμένη από τον γνωστό χρυσαυγίτη ψυχίατρο του Δαφνίου, ο οποίος ελέγχεται γιατί έδινε αφειδώς βεβαιώσεις για άδειες οπλοφορίας σε χρυσαυγίτες βουλευτές.

Η 8η αναβολή έγινε καθώς η ίδια και ένας συγκατηγορούμενός της δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, παρά τις διαβεβαιώσεις των δικηγόρων τους. Η υπόθεση είχε αριθμό 1 στο πινάκιο, ενώ πριν την αναβολή της μεταφέρθηκε πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Ως νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 22α Ιανουαρίου του 2014.
Στο σπίτι της 50χρονης χρυσαυγίτισσας βρέθηκαν:

Εκτός από έντυπο υλικό του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», 18 κροτίδες και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι βρέθηκαν σημειώσεις στις οποίες έχει με λεπτομέρειες γραμμένα ταχυδρομικές διευθύνσεις, περιγραφές χώρων – σπιτιού και υπηκοότητα αλλοδαπών, που μένουν στις διευθύνσεις αυτές.

Επίσης, βρέθηκε βιβλιάριο καταθέσεων με 145.000 ευρώ αλλά και σημειώσεις, στις οποίες αναφέρονται δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και τσάντες με προϊόντα μαϊμού απομίμησης και παράνομα CD και DVD!


www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: