Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO- 35χρονος φασίστας δέρνει 20χρονο Αλβανό - Ο δικηγόρος του καταγγέλει την αστυνομία για απόπειρα συγκάλυψης

Η συμμορία της Χρυσής Αυγής συνεχίζει την εγκληματική της δράση. Ένας 35χρονος φασίστας συμμορίτης στη Λαμία χτύπησε έναν 20χρονο Αλβανό, κάτοικο Λαμίας εδώ και δώδεκα χρόνια, αφού προηγουμένως χαιρέτισε ναζιστικά.
Ο φασίστας τον χτύπησε, του...
έσπασε την μύτη και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της συμμορίας στη Λαμία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ενημερώθηκαν από το θύμα, πήγαν στα γραφεία, τον βρήκαν και τον αναγνώρισε το θύμα αλλά οι αστυνομικοί δεν τον συλλαμβάνουν.

Όταν κατέφτασε ο δικηγόρος του νεαρού θύματος μόνο τότε οι αστυνομικοί δέησαν να κινηθούν αφού πρώτα ζήτησαν την δικηγορική του ταυτότητα. Τους ζήτησε ο δικηγόρος επιτακτικά να συλλάβουν τον δράστη αλλά αυτοί δείχνουν μια κωλυσιεργία μη θέλοντας να τον συλλάβουν. Αφού επέμενε ο δικηγόρος και μετά από ώρα τον έπιασαν.

Ο φασίστας αφού συλλαμβάνεται και τον έβαλαν στο αστυνομικό αυτοκίνητο υπέβαλλε κι αυτός μήνυση εναντίον του θύματος. Προφανώς έτσι τον καθοδήγησαν οι συμμορίτες για να συμψηφιστεί η υπόθεση.

Να σημειώσουμε ότι η Χρυσή Αυγή Λαμίας διαχωρίζει την θέση της με τον φασίστα. Βέβαια, και στην περίπτωση αυτή λέει ψέματα. Αδειάζει και τον 35χρονο όπως κάνει με κάθε ένα μέλος της που πιάνεται στα πράσα να δέρνει, να σκοτώνει κλπ. Όπως δείχνει το βίντεο που λήφθηκε την Τετάρτη ο 35χρονος φασίστας βρίσκεται με λοστάρι μπροστά με άλλους φασίστες- συμμορίτες από το γραφείο της Χ. Α στη Λαμία όταν λίγα μέτρα πιο μακρυά περνάει η αντιφασιστική διαδήλωση.
Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό και διαψεύδει την συμμορία της Λαμίας.

Ωστόσο, αυτό που πλέον γίνεται πασιφανές είναι η οργανική σχέση της αστυνομίας ή αν θέλετε πολλών αστυνομικών με την συμμορία. Η μαρτυρία του δικηγόρου του θύματος στην κάμερα είναι επαρκές στοιχείο να αποπεμφθούν από το σώμα, όπως δήλωσε ο Δένδιας, όλοι αυτοί που έκαναν "καθυστέρηση" για να μην συλλάβουν τον 35χρονο φασίστα.



Στο βίντεο της Τετάρτης φαίνεται ο 35χρονος φασίστας με τα μπλε έξω από τα γραφεία της ΧΑ στη Λαμία. Η συμμορία σήμερα διαχωρίζει τη θέση της και τον "αδειάζει"




Στο βίντεο αυτό μιλάει ο νεαρός Αλβανός, θύμα του φασίστα. Επίσης μιλάει ο δικηγόρος του θύματος που είναι αποκαλυπτικός σχετικά με την στάση των δέκα αστυνομικών που δεν ήθελαν να συλλάβουν τον δράστη. Τέλος, λέει δυο κουβέντες και ο δικηγόρος του φασίστα. Δείτε το


Δεν υπάρχουν σχόλια: