Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Να ξηλωθεί η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής και η κυβέρνηση που της έκανε πλάτες / Ανακοίνωση ΚΕΕΡΦΑ

Χαιρόμαστε γιατί το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα ανάγκασε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και του υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, οι οποίοι προστάτευαν τη δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, να προχωρήσουν σε συλλήψεις των επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου, του Μιχαλολιάκου και...
του Κασσιδιάρη.
 
Η μαζική κατακραυγή και οι δυναμικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις οργής μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι δεν άφησαν περιθώρια ανάσας ούτε στη κυβέρνηση ούτε στην δικαιοσύνη που σε προηγούμενες περιπτώσεις όπως στη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, παρά τη φανερή σχέση των δολοφόνων με τη Χρυσή Αυγή αδράνησαν επιδεικτικά.
 
Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε μέχρι να τους ξηλώσουμε όλους. Μαζί με το Μιχαλολιάκο και το Κασσιδιάρη πρέπει να βρεθεί στη φυλακή και ο Δένδιας διότι ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ που πρωτοστάτησε στη κάλυψη της δράσης των νεοναζί με τα Αστυνομικά Τμήματα να έχουν γίνουν παραμάγαζα των χρυσαυγιτών, τόποι βασανισμών των μεταναστών, με τη ρατσιστική μεταχείριση να είναι κανόνας. Οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι βασανισμοί μέσα στην Αμυγδαλέζα ήταν η ανοιχτή υιοθέτηση της ρατσιστικής ατζέντας της Χρυσής Αυγής. Στη ΓΑΔΑ βασανίστηκαν οι αντιφασίστες που έκαναν πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Το «πείραμα Αγιος Παντελεήμονας» έχει τη σφραγίδα υπουργών τόσο τη;ς ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκαν στη κάλυψη των πογκρόμ στη περιοχή ανοίγοντας το δρόμο στη Χρυσή Αυγή. Οι συνεργάτες του Δένδια που πρωτοστάτησαν στη κάλυψη του σκανδάλου των απαγωγών των Πακιστανών δεν βρέθηκαν τυχαία στο τιμόνι της ΕΥΠ επικεφαλείς των ερευνών για το Παύλο Φύσσα. Το 2ο Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας είναι αυτό που κατεύθυνε τις φιλοναζιστικές διώξεις του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου. Η θεωρία των δύο άκρων χρησίμευσε σαν όπλο νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής και δαιμονοποίησης της αριστεράς σαν τάχα πιο επικίνδυνης από το φασισμό!
 
Κλιμακώνουμε τη δράση με την διοργάνωση της διεθνούς και πανελλαδικής Αντιφασιστικής Συνάντησης στις 5 και 6 Οκτώβρη στο Γήπεδο Μπάσκετ του Ρούφ. Η Αντιφασιστική Συνάντηση µε την πανελλαδική Συνέλευση το Σάββατο 5 Οκτώβρη και τη ∆ιεθνή συνάντηση κατά του φασισµού τη Κυριακή 6 Οκτώβρη είναι η ευκαιρία να συζητήσουµε τις εµπειρίες και να χαράξουµε την πολιτική µας για να φράξουµε το δρόµο στη Χρυσή Αυγή και να τσακίσουµε τη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης.
 
Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα θα ξηλώσει τους νεοναζί και τη κυβέρνησης που τους έκανε πλάτες.
 
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Ένωσης Μεταναστών Εργατών, 6955295322

Δεν υπάρχουν σχόλια: