Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιο γελοίοι πεθαίνεις- Η απύθμενη γελοιότητα των δημοσιογράφων που ανακάλυψαν τώρα τη Συμμορία της Χρυσής Αυγής

Ούτε επαρκώς γελοίοι δεν μπορούν να είναι.

Είναι παρωδία αυτό που βλέπουμε στα καθεστωτικά κανάλια και τον αστικό τύπο εδώ και λίγες μέρες.
Πέφτουν από τα σύννεφα όλοι τους με τη Συμμορία.

Εκπλήσσονται από την ύπαρξη σταγονιδίων μέσα στην αστυνομία. Κάνουν τους έκπληκτους που... οι συμμορίτες είχαν πρόσβαση σε δικογραφίες και καταθέσεις.

Βγάζουν λαρυγγισμούς όταν αναφέρονται στα τάγματα εφόδου και την εκπαίδευση που κάνουν οι συμμορίτες για να σφάζουν μετανάστες, αριστερούς και αναρχικούς. Μιλάνε με στόμφο και επιτέλους αποκαλούν την Χ.Α με το όνομά της. Τη λένε συμμορία, τη λένε εγκληματική οργάνωση, τη λένε παρακράτος.

Οι γελοίοι δημοσιογράφοι των καναλιών και των εφημερίδων γίνονται ακόμα πιο γελοίοι. Τόσα χρόνια η συμμορία μαχαιρώνει, δολοφονεί, βασανίζει, διαλύει ζωές και όνειρα. Βλέπετε, ήταν μετανάστες και η ζωή τους δεν αξίζει καθόλου. Αλλά μη ξεγελιέστε, δεν ήταν που η ζωή του Παύλου αξίζει για το σύστημα περισσότερο. Βρήκαν την αφορμή να μαζέψουν την συμμορία γιατί είχε γίνει ενοχλητική, αντιτουριστική. Τους χαλούσε την εικόνα στην Ευρώπη όπου έχουν ένα θέμα ακόμα με τον ναζισμό.

Ο Σαμαράς και οι Φαήλοι με τους Λαζαρίδηδες δεν έγιναν ξαφνικά αντιφασίστες. Ούτε ο Δένδιας ξαφνικά άρχισε να μισεί τους συνοδοιπόρους. Όχι, οι συμμορίτες της Χ.Α βιάζονται. Βιάζονται να καταλάβουν την εξουσία γρήγορα. Ως άξεστοι και απαίδευτοι που είναι οι περισσότεροι εξ αυτών χαλάνε την συστημική σούπα που με τόσο κόπο και χάρη είχαν ετοιμάσει οι διάφοροι Τράγκες, Αναστασιάδηδες, Ευαγγελάτοι, Πορτοσάλτε, Μπάμπηδες κλπ στα φιλόξενα κανάλια τους που έδιναν βήμα στον κάθε τραμπούκο συμμορίτη Κασιδιάρη, Λαγό, Παπά κλπ.

Βιάστηκαν οι συμμορίτες να αποκτήσουν εξουσία και την πάτησαν. Θα είναι πρόσκαιρη η υποχώρησή τους; Θα δείξει ο χρόνος. Προσωπικά πιστεύω ότι το σύστημα θα τους μαντρώσει για λίγο και θα τους αφήσει αφού κι αυτοί δείξουν ότι υποχωρούν ώστε να τους χρησιμοποιήσει εκ νέου για να περάσει την πολιτική του. Το σύστημα τους χρειάζεται. Χρέος της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος είναι να τους εξαφανίσει από τον δρόμο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι εδώ και χρόνια υπήρχαν φωνές που έλεγαν τα πράγματα με το όνομά τους. Εφημερίδες χαμηλής κυκλοφορίας και στον ηλεκτρονικό τύπο έγραφαν για την εγκληματική δράση της Χ.Α
Όμως, κανείς δεν άκουγε ούτε έβλεπε. Οι πιο αφελείς έλεγαν ότι ως νόμιμο κόμμα θα πρέπει να δίνουν βήμα στους εκπροσώπους της. Αποδείχτηκε ότι σε δολοφόνους όχι βήμα δε δίνεις αλλά τους φιμώνεις και τους πολεμάς. Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία αλλά έγκλημα. Ας το βάλουν στο μυαλό τους ορισμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: