Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Ξέχασε» 20 βαριές υποθέσεις ο υπουργός

Καλή η προσπάθεια μαζέματος των υποθέσεων για τον Αρειο Πάγο από το αρμόδιο υπουργείο. Για να δούμε (τώρα!) αν συντρέχουν λόγοι για τη εφαρμογή του αρ. 187 περί εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και με πολλά περιστατικά light ανάμεσά τους (εξυβρίσεις, τηλεφωνικές απειλές, κλοπές και λοιπά πταίσματα) και ελάχιστα από τα μαχαιρώματα. Μόνο το 2012 και το 2013 υπήρξαν 25 άνθρωποι σοβαρά μαχαιρωμένοι και χτυπημένοι αλύπητα (χρονολόγιο επιθέσεων «Εφ.Συν.»), και μιλάμε μόνο γι’ αυτούς που το...
έχουν καταγγείλει.

Από αυτή την αλυσίδα ρατσιστικών εγκλημάτων «χωρίς όνομα», αλλά με ονοματεπώνυμα θυμάτων, αυτοπτών μαρτύρων, φωτογραφιών και βίντεο μόνο σε 4 περιπτώσεις, «συμπέσαμε» με τον υπουργό. Εκείνος προτίμησε, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, να συμπεριλάβει μαζί με λίγα από τα σοβαρά όλα τα «ελαφριά» αδικήματα που αποδίδονται στην εγκληματική συμμορία της Χ.Α. Αν πάντως θέλει στοιχεία και για τα υπόλοιπα, τα έχουν στα χέρια τους οι δικηγόροι, οι δημοσιογράφοι και όλες οι ελληνικές και διεθνείς επίσημες οργανώσεις.

Ξέχασε, για παράδειγμα, την υπόθεση με το χαρακωμένο πρόσωπο του δεκατετράχρονου, ξέχασε την επίθεση στους Αιγύπτιους, ξέχασε πολλούς Κρητικούς χρυσαυγίτες με δολοφονικές επιθέσεις, Κερκυραίους, που είναι και συντοπίτες του, και κυρίως ξέχασε τα ρατσιστικά εγκλήματα ενστόλων που τυχαίνει να ανήκουν στη συμμορία. Ισως αυτά να τον απασχολήσουν βέβαια σε… δεύτερη φάση. Ας μην προτρέχουμε!

Α.Ψ.
http://www.efsyn.gr/?p=116812

Δεν υπάρχουν σχόλια: