Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

VIDEO - Άγγ. Χάγιος: Από Αύγουστο αγώνες και ανατροπή - Η ομιλία του στη Ζαγορά (ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2013)


Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Άγγελου Χάγιου στην κεντρική πλατεία της Ζαγοράς που έγινε στις 31 Ιουλίου στα πλαίσια του κάμπινγκ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2013 παρουσία πλήθους κόσμου. Ενός κόσμου που προέρχονταν τόσο...

 από τους νέους και τις νέες της Νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) όσο και από ντόπιους κατοίκους της περιοχής που "φιλοξενεί" για τρίτη χρονιά το κάμπινγκ στο Χορευτό.
Δείτε ένας Χάγιο να εξηγεί με απλό λόγο, με λόγο λαϊκό που αρμόζει σε έναν κομμουνιστή τα όσα συμβαίνουν σήμερα, τα όσα ετοιμάζουν για το άμεσο μέλλον και κυρίως την πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την αντίσταση που επιβάλλεται να κάνει ο λαός και στην οποία αντίσταση μπροστάρηδες θα είναι οι νέοι κομμουνιστές και η επαναστατική αριστερά.
Ο Άγγελος Χάγιος αρχίζει γλαφυρά την ομιλία του λέγοντας ότι εμείς δε λέμε "από Αύγουστο χειμώνα αλλά από Αύγουστο αγώνες και ανατροπή".

Το βίντεο "τράβηξε" ένας ακούραστος σύντροφος, ο Partizanο Guerillero και στον οποίο οφείλεται αυτή η δημοσίευση. Επίσης, μπορείτε να δείτε δεκάδες φωτογραφίες που επίσης τράβηξε ο σύντροφος στο εξής λινκ: Αναιρέσεις 2013


Δεν υπάρχουν σχόλια: