Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Φασίστες δικηγόροι της Θεσσαλονίκης ξεσαλώνουν- Ύμνοι στη σβάστικα, κατάσχεση της περιουσίας του ΚΚΕ κλπ

Φασίστες δικηγόροι και νομικοί υπήρχαν πάντα στη χώρα μας και πολλοί από αυτούς έπαιξαν και πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα. Άλλοι ως ανδρείκελα υπηρέτησαν χούντες και δικτατορίες άλλοι στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό και του έδωσαν επιστημονικό άλλοθι για να γίνουν διώξεις των κομμουνιστών και των...
εργατών που διεκδικούσαν το δίκιο τους.
Δεν μου φάνηκε παράξενο η ίδρυση και η δημόσια εμφάνιση φασιστών δικηγόρων στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα με την προοπτική να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο ώστε να πάρουν μέρος στις επόμενες εκλογές του συλλόγου.

Βέβαια, δε γνωρίζω αν προβλέπεται από το καταστατικό του ΔΣΘ ο αποκλεισμός των φασιστών- νεοναζιστών οπαδών της σβάστικας και του Χίτλερ αλλά πιστεύω ότι και με τυπικό τρόπο πρέπει να αποκλειστεί η φασιστική παράταξη να πάρει μέρος στις εκλογές. Επίσης, θα πρέπει να αποκλειστεί και με άλλους, κινηματικούς τρόπους η δυνατότητα να πάρει μέρος στις εκλογές.

Οι φασίστες λειτουργώντας προς το παρόν μέσω ενός μπλόγκ στο διαδίκτυο κυριολεκτικά "ζωγραφίζουν" γράφοντας σεντόνια παπαρολογίας και ασυναρτησίας θέλοντας να παρασύρουν κι άλλους συναδέλφους τους και να προσδώσουν στην Συμμορία μια επιστημονικοφανή εικόνα που αποπνέει σοβαρότητα σε αντίθεση με την εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος μετά τα μαχαιρώματα και τις δολοφονικές επιθέσεις.

Τελευταίο πόνημα είναι ένα μεγάλο αφιέρωμα για την σβάστικα, το σύμβολο του ναζισμού το οποίο αποκαλούν "Το αιώνιο σύμβολο".

Ακόμη, στην σελίδα τους οι Δικηγόροι υποστηρίζουν ότι πρώτα πρέπει να δημεύσει το κράτος την περιουσία του ΚΚΕ για τις ζημιές που προκάλεσε στη χώρα με την συμμετοχή του στον εμφύλιο (συμμοριτοπόλεμο τον αποκαλούν) και μετά η Ελλάδα να ζητήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία.

Το έχουμε γράψει κατ΄ επανάληψη στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι πιο φασίστας πεθαίνεις αλλά ο κατήφορος στο χώρο δεν έχει τελειωμό. Και όσο πιο φασίστας και βλάκας είναι κάποιος τόσο πιο επικίνδυνος καθίσταται και γι αυτό το λόγο θα πρέπει να προταχθεί το αντιφασιστικό θέμα από το σύνολο της Αριστεράς και να αναδειχτεί πολιτικά με κάθε τρόπο ώστε να κοπεί ο δρόμος προς την εξουσία που έχει ανοίξει με την ψήφο του λαού που εξαθλιώνεται και βρίσκει αποκούμπι και μέσο εκδίκησης τη Συμμορία αφού η Αριστερά είναι ανίκανη να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει το λαό

Δεν υπάρχουν σχόλια: