Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Μάγεψε ο Β. Λέκκας- Τρόφιμα για το Κοιν. Παντοπωλείο από την ΟΜΑΔΑ

Μάγεψε το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΟΜΑΔΑΣ ο Βασίλης Λέκκας χτες το βράδυ στο δημοτικό αμφιθέατρο ερμηνεύοντας τραγούδια κορυφαίων συνθετών με τους οποίους συνεργάστηκε όπως του Μ. Θεοδωράκη, του Μ. Χατζηδάκι, του Γ. Μαρκόπουλου και...
 άλλων.
Η Ομάδας Δράσης και Αλληλεγγύης της Αλεξάνδρειας πήρε την απόφαση και εκ του αποτελέσματος πέτυχε το στόχο της που ήταν να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου. Οι συμπολίτες ανταποκρίθηκαν και συγκεντρώθηκε, σύμφωνα με την εκτίμηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, ικανή ποσότητα τροφίμων που έδωσαν αντί εισητηρίου οι πεντακόσιοι και πλέον θεατές της χτεσινής συναυλίας.
Ο Β. Λέκκας "αποζημίωσε" τους θεατές με την ξεχωριστή ικανότητά του να ερμηνεύει τα τραγούδια του. Πάνω από δυο ώρες κράτησε η συναυλία και όλοι φύγαμε ικανοποιημένοι.
Την εκδήλωση "άνοιξε" η εκπρόσωπος της ΟΜΑΔΑ Θεανώ Μίχου που ενημέρωσε τους θεατές για την δράση της ΟΜΑΔΑ και κάλεσε όλους τους συμπολίτες να μετάσχουν στις δράσεις της. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου της ΚΕΔΑ Δ. Παπαδόπουλου που συνέδραμε στην διοργάνωση.

-Σε νέα ανάρτηση θα ακολουθήσουν τα βίντεο από την συναυλία καθώς επίσης και πλήθος φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: