Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Αρχίζει το Κολυμβητήριο με προσλήψεις που θα γίνουν ή ήδη έγιναν;

Aνακοίνωθηκαν δίμηνες προσλήψεις από την ΚΕΔΑ εν όψει της λειτουργίας για το καλοκαίρι του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Προσλήψεις που έχουν να κάνουν αποκλειστικά για την λειτουργία και αφορούν στην πρόσληψη γυμναστών που θα διδάξουν τα παιδιά και τους μεγαλύτερους να μάθουν να κολυμπούν. Θα προσληφθεί για δυο επίσης μήνες μια...
 γραμματέας και μια νοσηλεύτρια καθώς δυο ναυαγοσώστες ώστε να συμπληρωθεί το την για να δουλέψει το Κολυμβητήριο.
Πέρσι το κολυμβητήριο δούλεψε και πρόσφερε τα μέγιστα. Το επισκέφθηκαν εκατοντάδες πολιτών και απόλαυσαν την υψηλής ποιότητάς του υπηρεσίες, την καθαριότητά του που όμοια του δε βρίσκεις σε όλα τα άλλα κολυμβητήρια της χώρας.

Κλείνοντας πρέπει να πούμε ότι η διοίκηση της ΚΕΔΑ που της ανήκουν τα εύσημα για την περσινή χρονιά και για την λειτουργία του Κολυμβητηρίου, θα πρέπει να προχωρήσει σε αναλυτική παράθεση στοιχείων για την περσινή χρήση ώστε να υπηρετήσει την αρχή της διαφάνειας και να έχουν γνώση άπαντες για το καθεστώς λειτουργίας.

Επίσης, θα πρέπει η διοίκηση της ΚΕΔΑ να διευκρινήσει το εξής που έφτασε στα ΧΡΟΝΙΚΑ και σε άλλα μέσα ενημέρωσης. Ότι δηλαδή αν και δημοσιοποιήθηκε η προκήρυξη για τις δίμηνες προσλήψεις ήδη οι εργαζόμενοι έχουν επιλεγεί και η προκήρυξη είναι τυπική υπόθεση και ότι τζάμπα θα γίνουν αιτήσεις.
Αν ισχύει το τελευταίο θεωρούμε ότι είναι μέγα λάθος και θα πρέπει έστω και την τελευταία στιγμή να διορθωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: