Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Νέες φραστικές προκλήσεις από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής- Ερώτηση Κατριβάνου

Νέες απίστευτες ύβρεις εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς χαρακτηρίζοντας "πολιτικά περιτώματα" τους προέδρεύοντες στη Βουλή, με αφορμή την αποβολή του βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Ηλιόπουλου από το κοινοβούλιο την περασμένη Παρασκευή, για τα προσβλητικά σχόλια που έκανε κατά του Αλέξη Τσίπρα και του...
αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής παραβρέθηκε σε συγκέντρωση του κόμματός του στην Πάτρα και δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Ο κ. Δραγασάκης γνωστός συμμορίτης για να χρησιμοποιήσουμε τις παλαιές εκφράσεις περί των κομμουνιστών, γνωστός λοιπόν για το Αριστερό του παρελθόν, ένας γνωστός συμμορίτης – μαρξιστής φέρθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο σαν να ήταν ένας δάσκαλος - κομισάριος στην Τασκένδη, που θα έβγαζε έξω έναν μαθητή, που δεν θα εναρμονιζόταν με τα κομματικά κελεύσματα.
Αυτό λοιπόν θα το παρατηρήσουμε συν τω χρόνω σε όλες τις Ολομέλειες της Βουλής να διακονίζονται όλα αυτά τα πολιτικά περιττώματα, που παριστάνουν τους προέδρους της Βουλής στο ποιος θα φανεί πιο αντιχρυσαυγίτης.»

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του κόμματος, Βασιλική Κατριβάνου, με γραπτή της δήλωσε επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση της κατάθεσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, τονίζοντας ότι «το ρατσιστικό έγκλημα και η εγκληματική δράση των νεοναζί συνεχίζεται».
«Σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, μέλη της ακροδεξιάς συμμορίας χαράκωσαν το πρόσωπο ενός 14χρονου παιδιού από το Αφγανιστάν και απείλησαν εγγράφως ότι «θα σφάξουν σαν κοτόπουλα» όσους μουσουλμάνους δεν εγκαταλείψουν την Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να μπει με όπλο στη Βουλή.
» Τα προσχήματα έχουν πλέον καταρρεύσει. Όχι μόνο για τους βουλευτές της νεοναζιστικής οργάνωσης, που δηλώνουν, όπως ο Χρήστος Παππάς, ότι ο χιτλερισμός είναι «η νιότη του κόσμου», που επιδεικνύουν το Sieg Heil στο μπράτσο τους ή προκαλούν βίαια επεισόδια, όπως έκανε και πάλι χτες ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στο Αγρίνιο.
Επιπρόσθετα η κ. Κατριβάνου επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας για «χείρα φιλίας» που τείνει το κόμμα στη Χρυσή Αυγή.
 
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: