Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Χουντοσύναξη στην Κατερίνη- Γιορτάζουν το ..πραξικόπημα σε ταβέρνα

Διαβάζω σε ηλεκτρονικό μέσο της Πιερίας ότι σήμερα το βράδυ σε ταβέρνα του χωριού Ανδρομάχη, λίγο έξω από την Κατερίνη θα γιορτάσουν ορισμένοι αμετανόητοι φασίστες της περιοχής την επέτειο του πραξικοπήματος των χουνταίων το 1967.
Μάλιστα γράφεται στην είδηση ότι...
επικεφαλής αυτής της χουντοσύναξης θα είναι μια δικαστική επιμελήτρια, στέλεχος του ΛΑΟΣ στην Κατερίνη και ότι η ταβέρνα έχει τον διακριτικό τίτλο "ΛΙΟΛΙΟΣ".

Είναι προφανές ότι η μέτρηση που δημοσιεύει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ είναι απολύτως αληθινή και πραγματική. Είναι απολύτως σαφές ότι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού συμπαθεί τη χούντα γιατί περνούσε καλά τότε κάνοντας ρουφιανιές και πλάτες στο σύστημα. Με τον ίδιο τρόπο συνέχισε και στα χρόνια της μεταπολίτευσης όπου κόλλησε στη ΝΔ και αργότερα στο ΠΑΣΟΚ. Βολεύτηκε στο κράτος, συνέχισε να ρουφιανεύει και να γλύφει και τώρα που ο καπιταλισμός βρίσκεται σε κρίση και δεν έχει χώρο για ρουφιανάκους αλλά μόνο για τα μεγάλα ψάρια αντιλαμβάνεται ότι είναι χαμένος.

Ο φασίστας της διπλανής πόρτας αγανακτεί, φωνάζει, βρίζει το σύστημα και τους κλέφτες πολιτικούς όταν αυτός και όλο του το σόι στήριζαν αυτές τις καταστάσεις με νύχια και δόντια. Τότε έγλυφαν το κόκαλο και ήταν καλά. Τώρα που δεν υπάρχει ούτε κόκαλο θυμήθηκε τον Παπαδόπουλο και ψηφίζει Χρυσή Αυγή.
Ας αφήσουμε κατά μέρος την προσπάθεια αποενοχοποίησης του λαού. Το χάιδεμα του λαού γενικώς και αορίστως δεν υπηρετεί την αλήθεια ούτε και την Αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια: