Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

VIDEO - Ανακάλυψε δεξιά στροφή του ΠΑΣΟΚ η Δ. Μπαλτατζίδου

Στο "αντάρτικο" βγήκε και η Δώρα Μπαλτατζίδου η οποία έστω και αργά αντιλήφθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έστριψε δεξιά και υλοποιεί μια "νεοφιλελεύθερη πολιτική". Η "επανάσταση" της Δώρας άρχισε χτες στην διαδικτυακή εκπομπή του Χ. Καφτεράνη στην ΛΑΪΚΟΥΡΑ. Η έκπληξη του...
 οικοδεσπότη ήταν τόσο εμφανής που σε κάποιο σημείο της συνέντευξης το είπε κι όλας.
Η κ. Μπαλτατζίδου ως γνωστόν είναι εκλεγμένη στο Περιφερειακό Συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο του Μ. Μπόλαρη και ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012. Ακραιφνής "Παπανδρεϊκή" η κ. Μπαλτατζίδου φαίνεται ότι έχει ενστάσεις με την πολιτική Βενιζέλου και διαφώνησε ρητά με την απόφαση του προέδρου της να μετάσχει το ΠΑΣΟΚ με πολιτικά στελέχη στην Κυβέρνηση Σαμαρά.
Όσο για το Συνέδριο στο οποίο μετείχε ως σύνεδρος η κ. Μπαλτατζίδου είπε ότι δεν συζήτησε τίποτα και ότι ουσιαστικά δεν πήρε καμιά απόφαση. Είπε ότι αν συνεχίσει την ίδια πολιτική το ΠΑΣΟΚ θα απαξιωθεί πλήρως στα μάτια του λαού και ότι απαιτείται αλλαγή πολιτικής ώστε να εκφραστεί ο λαός που σήμερα είναι πολιτικά άστεγος.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί παραμένει στο ΠΑΣΟΚ που σε τίποτα δεν θυμίζει το κόμμα που είχε σοσιαλιστικό πρόσημο απάντησε ότι δεν φεύγει από το κόμμα και να το αφήσει να πάει ακόμα πιο δεξιά και νεοφιλελεύθερα.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης


Δεν υπάρχουν σχόλια: