Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

VIDEO/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Ο Βενιόπουλος τα βρήκε όλα τέλεια- Τώρα μάθαμε

Ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Κ. Βενιόπουλος περιγράφει με τα καλύτερα λόγια την κινητοποίηση του μηχανισμού του δήμου τη νύχτα της 25ης Φεβρουαρίου και τονίζει το αυτονόητο, ότι εκείνη τη νύχτα έριξε πολύ νερό και ότι από όλες τις υπηρεσίες που ενεπλάκησαν στην...
αντιμετώπιση των επιπτώσεων των φαινομένων κινήθηκαν άψογα.
Ο Κ. Βενιόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε ο δήμος και πιο συγκεκριμένα ότι επιβλήθηκε να κοπεί ένας δρόμος στην Αγ. Τριάδα για να εκτονωθεί το νερό.
Τέλος, προχώρησε σε προτάσεις και έκλεισε λέγοντας ότι η νύχτα εκείνη τεστάρισε τους μηχανισμούς οι οποίοι πλέον απέκτησαν εμπειρίες.





Τα φρεάτια όλα στην Αγία Τριάδα ήταν όλα ανοιχτά αλλά βούλωσαν από φερτά υλικά. Διαπιστώσαμε κάποια προβλήματα, σε κάποιες γέφυρες, σε κάποιους συνδημότες, είπε ο αντιδήμαρχος. Επίσης είπε ότι έχουν ειδοποιηθεί όλοι όσοι έκαναν  τέτοιες αυθαίρετες παρεμβάσεις να τις καταστρέψουν μόνοι τους.
Τα παραπάνω τα είπε σε ερώτηση του Γ. Απατσίδη.
Δείτε το βίντεο



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχολήσου με το καρναβάλι αγόρι μου εσύ, τα υπόλοιπα άφησε τα σε αυτούς που ξέρουν, εσύ είσαι ειδικός σε άλλα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο εσύ και ο Λυκουρέτζος βλέπεται ότι όλα είναι καλά. Χρειάζεσται πρώτα οφθαλμίατρο, και μετά ψυχολόγο, και άν δεν βρεθεί τίποτε, τότε λοβοτομή για να δούμε τι κουβαλάτε στον εγκέφαλο σας.