Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΛΑΤΥ- VIDEO- Τα έντομα στο φίλτρο νερού επιμένουν. Γιατί;

Την τελευταία μέρα του 2012 είχαμε δημοσιεύσει το θέμα με τα έντομα που βρέθηκαν σε φίλτρο νερού σε σπίτι ενός αναγνώστη και φίλου στο Πλατύ. Τότε, είχαμε δεχτεί την επιστολή του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι το θέμα είναι ανύπαρκτο και...
αμφισβητούσε την γνησιότητα του γεγονότος.
Έλεγε μάλιστα ο Γ. Τζίλας ότι το συνεργείο της επιχείρησης πήγε και πήρε δείγματα νερού τα οποία αναλύθηκαν και όλα βρέθηκαν καλώς.
Επειδή το πρόβλημα συνεχίζεται στο ίδιο σπίτι, στην ίδια παροχή θα δημοσιεύσουμε ένα βίντεο που παρουσιάζεται η αλλαγή του φίλτρου και στη συνέχεια τα έντομα που έχουν συγκεντρωθεί σ΄ αυτό το βίντεο λήφθηκε στις 26 Φεβρουαρίου, την επομένη της νεροποντής στην Αλεξάνδρεια.

Σημειώνουμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δε γνωρίζω αν αυτό το φαινόμενο οφείλεται στην ΔΕΥΑ ή στον χρήστη.Ούτε χημικός είμαι ούτε ειδικός.  Όμως, για να εξακριβωθεί αυτό θα πρέπει να πάει το συνεργείο της επιχείρησης στο σπίτι του καταναλωτή.

*Να σημειώσω ότι τα στοιχεία του καταναλωτή της ύδρευσης και του αποστολέα του βίντεο είναι στην διάθεση όποιου αρμόδιου από την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας θελήσει να τα πληροφορηθεί για να παρέμβει ώστε να δόσει λύσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια: