Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

NAOYΣΑ - Η Ανεξ. Πρωτοβουλία για τις Σκουριές / Εκδήλωση

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί! Οχτρός, η τρικομματική κυβέρνηση, το ξένο (Ελντοράντο) και ντόπιο κεφάλαιο ( Μπόμπολας) και ο τοπικός δοσίλογος Πάχτας. Για να καθυποτάξουν, σαν...
στρατός εισβολής στη Γάζα, τον τοπικό πληθυσμό της Χαλκιδικής. Με σιδερόφραχτα ΜΑΤ, ενάντια σε νέους, γέρους και μαθητές. Σκορπώντας τον τρόμο αλλά και ξεχειλίζοντας την ορμή της αντίστασης.
Κοχλάζει η ελληνική κοινωνία. Κοχλάζει η Βόρεια Ελλάδα ενάντια σ' αυτούς που θέλουν να μας (ξε)πουλήσουν στους κονκισταδόρες κυνηγούς χρυσού. Με όπλα, ψέμματα, απειλές και προσαγωγές, σκηνές που συγκρίνονται με γερμανοναζιστική κατοχή για να επιβάλουν την καταστροφή της γης, του νερού, του αέρα. Για να αρπάξουν χρυσάφι!

Χαλκιδική, Κιλκίς, Ροδόπη- ΄΄Εβρος, οι πολίτες ξεσηκώνονται . Σε μια μάχη ταξική, πατριωτική, οικολογική, λαϊκή, δεν έχουν πια σημασία τα επίθετα και οι χαρακτηρισμοί, και όλοι ενωμένοι φωνάζουν " Κάτω οι προδότες- μόνο πάνω από τα πτώματά μας θα περάσετε!".

Αυτός ο αγώνας είναι και δικός μας. Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας, όπως είχε προαναγγείλει, σύντομα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση γνώσης και αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Β. Ελλάδας, ενάντια στη νέα κατοχή. Όσοι φορείς και πολίτες ενδιαφέρονται, να μας το δηλώσουν ώστε μαζί να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: