Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Στα "τέτοια" μου αν περάσει ή αν δεν περάσει το έργο- Ποιος το είπε;

Εκτός της νεροποντής και της έντονης χαλαζόπτωσης την Δευτέρα το βράδυ είχαμε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και το θέμα της παραλαβής του έργου της κατασκευής πεζοδρομίου και ποδηλατόδρομου στον πρώην δήμο Αντιγονιδών και συγκεκριμένα μεταξύ Σταυρού και...
 Καβάσιλας.

Το θέμα, ως γνωστόν, αποσύρθηκε από την διοίκηση μετά την παρέμβαση Απατσίδη που ρώτησε τους συμβούλους της πλειοψηφίας "δεν το παρέλαβαν οι σύμβουλοι του Γρ. Στεργιόπουλου, του αντιδημάρχου του Δημητριάδη. Εσείς γνωρίζετε τί ακριβώς θα παραλάβετε;".

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του συμβουλίου βρεθήκαμε στα σκαλάκια του δημαρχείου με τους δυο πρωταγωνιστές. Τον Γρ. Στεργιόπουλο και τον Γ. Απατσίδη που είχαν διάλογο για το θέμα και την ατυχή κατάληξή του αφού αποσύρθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου.
Ο τέως δήμαρχος Αντιγονιδών και επί διετία αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας και στενός συνεργάτης του δημάρχου απευθυνόμενος στον Γ. Απατσίδη του λέει ότι του είναι αδιάφορο αν περάσει το θέμα ή δεν περάσει.
Βλέποντας και την απορία του συνομιλητή του ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του προχωράει και σε μια πολύ εκφραστική και πολύ κοινή κίνηση για να τονίσει την αδιαφορία του.
"Γιάννη μου, να σου πω κάτι, δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Να κι άμα περάσει το θέμα "να" και άμα δεν περάσει".
Ο Γ. Απατσίδης έμεινε "παγωτό" και αρκέστηκε να χαμογελάσει με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: