Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Απόπειρα σπέκουλας Γκιόνογλου- "Πληρωμένη" απάντηση Δημητριάδη

Θέλησε να κάνει σπέκουλα χτες στην συνεδρίαση του συμβουλίου του δήμου Αλεξάνδρειας ο τέως δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου με αφορμή την τοποθέτηση στην θέση του αντιδημάρχου του Δημήτρη Βασιλόπουλου. Πήρε το λόγο στην αρχή της έκτακτης συνεδρίασης ο τέως δήμαρχος και με ένα υπομειδίαμα εξ...
 αιτίας του "ισχυρού" επιχειρήματος που νόμιζε ότι είχε απευθύνθηκε στον δήμαρχο Φ. Δημητριάδη κάνοντάς του κριτική για την ...γεωγραφική προέλευση του νέου αντιδημάρχου!
Βέβαια, ο τέως είπε ότι είναι αποκλειστικό προνόμιο του δημάρχου να ορίζει τους συνεργάτες του αλλά του έκανε κριτική γιατί ο κ. Βασιλόπουλος προέρχεται από την δημοτική ενότητα του Πλατέος. Λες και η αξιοσύνη ή η ικανότητα ενός εκάστου δημοτικού συμβούλου έχει να κάνει από τον τόπο καταγωγής του.
Είπε λοιπόν ο κ. Γκιόνογλου ότι η ενότητα Αλεξάνδρειας είναι "ριγμένη" αφού έχει μόνον έναν αντιδήμαρχο, τον Σ. Κούγκα, και έναν πρόεδρο επιχείρησης, τον Γ. Τζίλα. Με το "φοβερό" αυτό επιχείρημα ο τέως δήμαρχος νόμισε ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά πήρε την κατάλληλη απάντηση από τον Φ. Δημητριάδη.
Ο Δήμαρχος απαντώντας είπε το αυτονόητο. Είπε ότι η επιλογή των συνεργατών του είναι δικαίωμά του και αυτός κρίνεται από τις επιλογές του και στην τελική δεν του πέφτει λόγος του Γκιόνογλου για τον ποιον θα κάνει αντιδήμαρχο.
Εκεί έκλεισε το θέμα. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η εμμονή ορισμένων σε παρωχημένα και "ρατσιστικά" επιχειρήματα που κατά κόρον είχαν ακουστεί και γραφεί κατά την προεκλογική περίοδο όταν ακούγαμε και διαβάζαμε "επιχειρήματα" του τύπου ότι η Αλεξάνδρεια δεν πρέπει να εκλέξει "Πλατιώτη Δήμαρχο". Αποκλείονταν δηλαδή ένας υποψήφιος γιατί δεν προέρχονταν από την δημοτική ενότητα Αλεξάνδρειας. 
Βέβαια, το επιχείρημα αυτό έπεσε στο κενό με την ψήφο των δημοτών αλλά και της πόλης της Αλεξάνδρειας. Όμως, επειδή "έξις δευτέρα φύσης" τα "επιχειρήματα" αυτά επανέρχονται και είναι βέβαιον ότι θα έχουν την ίδια κατάληξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιλατε για τα 45αρια του μπαμπη κε ΧΑΡΗ και αφηστε τα φληναφηματα .ΤΑ ΧΑΔΑΚΙΑ ΔΕΝ βγαζουν αποτελεσμα