Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Και παιδικοί σταθμοί προπαγάνδας από τη Χρυσή Αυγή

Μετά τις «συγκεντρώσεις κατήχησης» για παιδιά η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δημιουργήσει και βρεφονηπιακούς σταθμούς στο πλαίσιο του προγράμματος «Διάπλαση των Παίδων» που στόχο έχει την προσέλκυση και στρατολόγηση παιδιών.....

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της Χρυσής Αυγής «αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη να φυτέψεις στο παιδί ένα πρότυπο».

Την ίδρυση «βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για παιδιά Ελλήνων» προανήγγειλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της νεοναζιστικής οργάνωσης στο ξενοδοχείο «Belvedere» στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μήνες το εν λόγω ξενοδοχείο είχε φιλοξενήσει και πάλι εκδήλωση της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της οποίας ο Χρήστος Παππάς είχε υψώσει τη σημαία της χούντας με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν. Νωρίτερα έξω από το ξενοδοχείο ο Ηλίας Κασιδιάρης απειλούσε με νεκρούς «ενοχλημένος» από την αντιφασιστική συγκέντρωση που γινόταν την ίδια στιγμή.


Και αυτή τη φορά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν στηθεί περιμετρικά του ξενοδοχείου καθώς έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στην περιοχή αλλά και συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στα Λιοντάρια του Ηρακλείου με αφορμή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, υπήρξε και τηλεφώνημα- φάρσα για βόμβα στο «Belvedere».

Οι Λαγός και Παναγιώταρος ανέφεραν επίσης πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει την στρατολόγηση παιδιών μέσω των «συγκεντρώσεων κατήχησης» στοχοποιώντας μάλιστα εκπαιδευτικούς υποστηρίζοντας πως επί δεκαετίες «παραχαράσσουν την ελληνική ιστορία».


tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: