Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ο Τάκης Βασιλόπουλος ο νέος αντιδήμαρχος

Νέος αντιδήμαρχος στον δήμο Αλεξάνδρειας στη θέση του παραιτηθέντος Νίκου Γκαβαρδίνα αναλαμβάνει με απόφαση του δημάρχου ο Τάκης Βασιλόπουλος από τον Πλάτανο.
Ο κ. Βασιλόπουλος ένας εκ των ...
πιο στενών συνεργατών  του δημάρχου αναλαμβάνει την θέση αυτή σε μια δύσκολη συγκυρία έχοντας βέβαια την πείρα από την προηγούμενη θητεία του ως αντιδήμαρχος Πλατέος. Άγνωστο είναι αν ο κ. Βασιλόπουλος θα παραμείνει και αντιπρόεδρος στην ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί την παραμονή ως το τέλος της θητείας της παρούσης διοίκησης στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ του Γ. Τζίλα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχος Αλεξανδρείας, δημοτικός σύμβουλος, που προέρχεται από τον πρώην Δήμο Πλατέως!!! Αν αυτό δεν είναι κατάντημα τότε τι είναι? Άχρηστοι , ανίκανοι Αλεξανδρινοί !!

Ανώνυμος είπε...

Μονόχνοτος ο Δήμαρχος, νομίζει ότι βρίσκεται ακόμη στο Δήμο Πλατέως!! Ερώτηση, μας αξίζει αυτή η συμπεριφορά σαν Αλεξάνδρεινούς?

Ανώνυμος είπε...

Δύο Αντιδήμαρχοι από τον Πρώην Δήμο Πλατέως, και ένας από ολόκληρη την Αλεξάνδρεια!!! Να μας θυμίσεις Δημητριάδη να σε ξαναψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές. Ε ρε φούμος που θα πέσει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΩΣ, ΕΠΡΕΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟΙ. ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ....