Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις για την ΚΕ του ΠΑΣΟΚ- Η οριστική σύνθεση

Αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ η οριστική σύνθεση της Κ.Ε του κόμματος αφού εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν οι ενστάσεις που είχαν κατατεθεί και αφορούσαν στην "εφαρμογή του πλήρους ασυμβίβαστου". Όσοι είχαν καταθέσει ενστάσεις με αυτό...
το περιεχόμενο ήλπιζαν ότι θα "κόβονταν" οι μισοί περίπου από τους 130 για να πάρουν τις θέσεις τους, να καταστούν δηλαδή εκλόγιμοι.
Η ΕΚΑΠ που συνεδρίασε και ομόφωνα απέρριψε τις ενστάσεις αυτές ανακήρυξε σήμερα στις 9 μμ την οριστική σύνθεση του οργάνου αφήνοντας στα "κρύα του λουτρού" όλους αυτούς που βρέθηκαν εκτός νυμφώνος και χωρίς κανέναν πλέον ρόλο.

Η δημοσίευση της απόφασης της ΕΚΑΠ για τις ενστάσεις, το σκεπτικό της καθώς και η οριστική σύνθεση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ είναι:




Η ΕΚΑΠ, στην συνέχεια της προκαταρκτικής της συνεδρίασης στις 8-3-2013, συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 13-3-2013, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις της και σε συνδυασμό με τις ενστάσεις που κατατέθηκαν.
Οι ενστάσεις που κατατέθηκαν, ήταν δυο κατηγοριών:
1)Ενστάσεις καταμέτρησης σταυρού προτίμησης και
2)Ενστάσεις εφαρμογής του καταστατικού.

1.Ενστάσεις καταμέτρησης σταυρού προτίμησης
Ενστάσεις για επανακαταμέτρηση σταυρών προτίμησης κατατέθηκαν πέντε και μετά την γνώμη της ΕΚΑΠ, η Εφορευτική Επιτροπή τις αποδέχτηκε όλες και στο άμεσο μέλλον θα καθορίσει με τους ενδιαφερόμενους, τις τεχνικές λεπτομέρειες για την επανακαταμέτρηση.
Για την ΕΚΑΠ, οι ενστάσεις την αφορούν, στο κατά πόσον επηρεάζουν τους εκλεγόμενους στην ΚΠΕ, άρα και την σύνθεσή της.
Αναλυτικά:
Ορισμένες αφορούν, στο κατά πόσον έχει ψηφιστεί το απόλυτο ασυμβίβαστο, αλλά συγχρόνως, ζητούν και επανακαταμέτρηση. Για το συνολικό ασυμβίβαστο, στην συνέχεια με αναλυτικό τρόπο και με βάση το καταστατικό, καθορίζεται η θέση της ΕΚΑΠ.
Όσον αφορά την επανακαταμέτρηση, δυο ενστάσεις αφορούν υποψηφίους της ΚΠΕ, που απέχουν περισσότερους από 20 σταυρούς προτίμησης από τους τελευταίους εκλεγόμενους.
Εκτιμάται, ότι η επανακαταμέτρηση δεν θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλεγομένων, άρα δεν θα επηρεάσει την σύνθεση της ΚΠΕ.
Μία ένσταση, αφορά την εφαρμογή και την επανακαταμέτρηση, για την εκλογή αντιπροσώπων των αποδήμων.
Η εφαρμογή του καταστατικού από την Εφορευτική Επιτροπή, ήταν ορθή.
Το καταστατικό προβλέπει, ότι οι απόδημοι εκπροσωπούνται με πέντε μέλη στην ΚΠΕ, οι οποίοι εκλέγονται κατά σειράν, πρώτα με την εκπροσώπηση των Ηπείρων που έχει οργανώσεις το ΠΑΣΟΚ και υπάρχουν υποψήφιοι και στη συνέχεια, εφόσον εξαντληθεί ο αριθμός που αντιστοιχεί σε Ηπείρους, τότε ο αριθμός πέντε, συμπληρώνεται κατά σειρά σταυροδοσίας.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, προηγήθηκε εκλογή από τις 3 Ηπείρους, που υπήρχαν υποψήφιοι, (Ευρώπη-Αμερική- Αυστραλία) και στη συνέχεια, εκλέχτηκαν δυο, με βάση τους σταυρούς προτίμησης.
Ο ενιστάμενος, απέχει 12 σταυρούς προτίμησης από τον τελευταίο εκλεγέντα.
Η εκτίμηση της ΕΚΑΠ είναι, ότι η όποια επανακαταμέτρηση, δεν θα αλλάξει την σειρά εκλογής.
Τέλος, υπάρχουν δυο ενστάσεις επανακαταμέτρησης από δυο υποψηφίους, για ΚΠΕ, με διαφορά ενός σταυρού προτίμησης, από τους οποίους ο ένας εκλέγεται, ο άλλος όχι.
Και στην περίπτωση αυτή, η αλλαγή σειράς, θα αποφέρει οριακή διαφοροποίηση στην σύνθεση της ΚΠΕ και από την άποψη εκτιμούμε, ότι η εφορευτική επιτροπή, θα επιταχύνει τον επανέλεγχο. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, μπορεί να προχωρήσει η ΚΠΕ και η συγκρότησή της σε σώμα

2.Ενστάσεις που αφορούν την εφαρμογή του καταστατικού.
Η ΕΚΑΠ στις 5-3-2013 με πρακτικό της, προσδιόρισε την σύνθεση της ΚΠΕ, με βάση το καταστατικό που της παραδόθηκε και έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγχρόνως, έδωσε προθεσμία, μέχρι Παρασκευή 8-3-2013 και ώρα 12.00, για υποβολή τυχόν ενστάσεων.
Σήμερα το απόγευμα συνήλθε η ΕΚΑΠ, μελέτησε τις ενστάσεις και κατέληξε στις ακόλουθες γενικές αρχές εφαρμογής του καταστατικού, με βάση τις οποίες οριστικοποίησε την σύνθεση της ΚΠΕ.
Οι κύριες ενστάσεις, αφορούσαν στο κατά πόσο στο συνέδριο, καθιερώθηκε το συνολικό ασυμβίβαστο η όχι. Τα δεδομένα που είχε η ΕΚΑΠ ήσαν τα εξής:
1.Το καταστατικό που της παραδόθηκε στις 5-3-2013 και είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο.
2.Την θέση του Νίκου Ανδρουλάκη που διατύπωσε την σχετική πρόταση.
3.Τις απόψεις ορισμένων συνέδρων, που κατά την γνώμη τους, η προφορική διατύπωση της πρότασης, αφορούσε το πλήρες ασυμβίβαστο.
4.Τις απόψεις άλλων συνέδρων, που κατά την γνώμη τους, η πρόταση Ανδρουλάκη, στον προφορικό λόγο, διατυπώθηκε ως προσθήκη
5.Τις απόψεις αυτών, που κωδικοποίησαν τις γραπτές προτάσεις.
6.Το dvd του συνεδρίου.
Οι απόψεις 1-2-4-5 και 6, ταυτίζονται με αυτές του αναρτημένου καταστατικού στο διαδίκτυο.
Η άποψη 3, διατυπώνει το αίτημα απομαγνητοφώνησης πρακτικών, έτσι ώστε από το προφορικό λόγο να προκύψει, το τι λέχθηκε ως πρόταση.
Δυνατότητα ελέγχου με βάση την πρόταση 3 δεν έχει η ΕΚΑΠ, ανεξάρτητα πάντως αυτού, η ΕΚΑΠ έλαβε υπόψιν όσα αναφέρονται από τον σ. Νίκο Ανδρουλάκη κατά την παρέμβασή του στο συνέδριο στην φάση της ψηφοφορίας των διατάξεων του καταστατικού σύμφωνα με το απόσπασμα του σχετικού dvd. Είναι γνωστό, ότι σε ψηφοφορία μπαίνουν μόνο προτάσεις διατυπωμένες γραπτά, άρα αυτές ισχύουν. Το εάν και κατά πόσον υπήρξε σύγχυση κατά την διαδικασία ψηφοφορίας, είναι θέμα που δεν αφορά την ΕΚΑΠ, η οποία όμως είναι υποχρεωμένη να κινηθεί και να εφαρμόσει τα γραπτά.
Με βάση αυτά η ΕΚΑΠ θεωρεί ότι τα ασυμβίβαστα πρέπει να εφαρμοστούν ως εξής:
Α. Άρθρο 16 του καταστατικού, σημείο 8.
Η εφορευτική επιτροπή ενημέρωσε την ΕΚΑΠ, ότι με βάση αυτό το σημείο, δεν έγιναν δεκτές οκτώ υποψηφιότητες. Στην συνέχεια η ΕΚΑΠ διαπίστωσε, ότι υπάρχουν άλλες δυο περιπτώσεις, που με τα δεδομένα των μεταμεσονυκτίων ωρών του Σαββάτου προς Κυριακή 2 με 3 Μάρτη, δεν μπόρεσε να τις διακρίνει η εφορευτική επιτροπή, για αυτές τις δύο περιπτώσεις ο μεν ένας οικιοθελώς αποδέχτηκε την μη συμμετοχή του στην Κ.Π.Ε και δεν ανακηρύσεται μέλος της, ο δε άλλος δεν ανακηρύσεται μέλος της Κ.Π.Ε με απόφαση της ΕΚΑΠ.
Β. Άρθρο 16 καταστατικού, σημείο 3.
Το ερώτημα που τέθηκε είναι, το κατά πόσον το 25%, αφορά το σύνολο των μελών της ΚΠΕ, δηλαδή το 178, η μόνο τους εκλεγόμενους 130.
Η θέση της ΕΚΑΠ είναι, ότι αφορά μόνο τους 130 εκλεγόμενους, και τούτο διότι οι ποσοστώσεις, πρέπει να είναι γενικής εφαρμογής. Δηλαδή η εφαρμογή του 25% στους 178, θα είχε σαν συνακόλουθο και την εφαρμογή της στην ποσόστωση των δυο φίλων.
Κάτι τέτοιο όμως, θα οδηγούσε σε πλήρη παραμόρφωση του αποτελέσματος της εκλογής, δεδομένου ότι για τα αριστείνδην μέλη της κεντρικής επιτροπής, είναι συντριπτικά διαμορφωμένη υπέρ του ενός από τα δύο φύλλα. Συγκεκριμένα, από τους 48 μόνο 5 είναι του ενός φύλου. Πιθανή εφαρμογή λοιπόν της ποσόστωσης 30%, θα οδηγούσε στον αριθμό 53.
Με βάση λοιπόν την παραδοχή που ήδη εφαρμόστηκε στους 130 εκλεγόμενους, οδήγησε την εκλογή 39 μελών του ενός φύλου στην ΚΠΕ, από τους οποίους οι 35 σε κανονική σειρά και μόνο 4 σε ποσόστωση.
Η πιθανή παραδοχή της ποσόστωσης στους 178, που όπως αναφέρθηκε οδηγεί στον αριθμό 53, τότε, θα έπρεπε να προστεθούν άλλοι (14 – 5 ) 9 με ποσόστωση, που θα είχε ως αποτέλεσμα την εφαρμογή της ποσόστωσης, μόνο σε βάρος των εκλεγομένων.
Άρα οι ποσοστώσεις εφαρμόζονται μόνο στους εκλεγόμενους.
Με βάση λοιπόν τα προηγούμενα, η ποσόστωση 25% για τα ασυμβίβαστα, εφαρμόζεται μόνο στους 130.
Η ΕΚΑΠ, με όσα στοιχεία έχει στην διάθεσή της, διαπίστωσε, ότι προς το παρόν η ποσόστωση δεν παραβιάζεται, όμως όφειλε να ξεκαθαρίσει το πως θα εφάρμοζε το καταστατικό, αν η ποσόστωση παραβιαζόταν.
Στην περίπτωση παραβίασης της ποσόστωσης, δεν θα ανακηρυσσόταν μέλη της ΚΠΕ οι κατά σειρά τελευταίοι εκλεγόμενοι.
Αν όμως η ποσόστωση παραβιαστεί κατά την διάρκεια της ΚΠΕ, τότε πρέπει να αποχωρήσουν όσοι με την συμμετοχή τους παραβιάζουν το 25%, ανεξάρτητα από την σειρά εκλογής τους.
Δηλαδή, κάθε ένας που υπερβαίνει το 25% κατά σειρά υπέρβασης, εκπίπτει από την ιδιότητα του μέλους της ΚΠΕ.
Υπάρχει το θέμα των αριστείνδην μελών της ΚΠΕ και ιδιαίτερα των ad hoc των Βουλευτών που εκλέχτηκαν τον Μάιο, αλλά όχι τον Ιούνιο και αποτελούν μια ιδιαίτερη ομάδα, που πρέπει να κρίνονται με τα κριτήρια των Βουλευτών.
Για την υποομάδα των κοινωνικών φορέων, εάν η συμμετοχή τους σε κάποιον φορέα του δημοσίου, απορρέει από την θεσμική τους ιδιότητα, τότε δεν αφορά το καταστατικό. Εάν όμως συμμετέχουν με άλλη ιδιότητα, τότε εμπίπτουν στους περιορισμούς του καταστατικού.
Με βάση τα πιο πάνω κριτήρια και δεδομένα, η ΕΚΑΠ οριστικοποίησε τις θέσεις της για την τελική ανακήρυξη της σύνθεσης της ΚΠΕ.
Η ΕΚΑΠ με την παρούσα σύνθεσή της, δεν διεκδίκησε ούτε διεκδικεί το αλάθητο, προσπάθησε από την έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών και ιδιαίτερα των διαδικασιών εκπροσώπησης των μελών του ΠΑΣΟΚ, αυτών που τίμησαν με την ψήφο τους τις διαδικασίες, να εξασφαλίσει το μέγιστο βαθμό διαφάνειας και γνησιότητας και θεωρεί ότι όλοι μαζί το πετύχαμε.
Αποτελεί κατάκτηση για το ΠΑΣΟΚ, για όλους μας, μια πολύ χρήσιμη παρακαταθήκη διαφάνειας.
Συγκεκριμένα:
1.Για κάθε έγγραφο και κάθε διαδικασία, γινόταν ανάρτηση στο διαδίκτυο και είχε προσβασιμότητα κάθε πολίτης.
2.Η γνησιότητα συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες εκπροσώπησης, δεν αμφισβητήθηκε από κανένα για την καθαρότητα και γνησιότητα της και αναρτηθήκαν τα πάντα στο διαδίκτυο, όχι μόνο κατά περιοχή για ψηφίζαντες και εκλεγόμενους, αλλά και για κάθε εκλεγόμενο προσωπικά.
3.Η γνησιότητα της εκλογικής διαδικασίας της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης κλπ. στο συνέδριο, δεν αμφισβητήθηκε από κανένα.
Όσον αφορά την εφαρμογή του καταστατικού για την οριστικοποίηση της σύνθεσης της ΚΠΕ, η ΕΚΑΠ θεωρεί, ότι λειτούργησε «κατά κρίσιν δικαίου ανδρός».
Όμως, η νέα ΕΚΑΠ που θα προκύψει από την νέα ΚΠΕ, μπορεί να διορθώσει πιθανά σφάλματα η λάθος ερμηνείες και συγχρόνως, να παρακολουθεί συστηματικά την εφαρμογή του καταστατικού.
Με βάση τα παραπάνω, η ΕΚΑΠ ομόφωνα προσδιορίζει την σύνθεση της ΚΠΕ όπως ακολουθεί.
Για την ΕΚΑΠ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Σουλαδάκης
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡ/ΜΟ
1
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΜΑΡΙΝΟΣ
2
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣΑΝΔΡΕΑΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3
ΡΕΠΠΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4
ΒΟΥΡΑΚΗΣΜΙΧΑΗΛ - ΑΓΓΕΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
5
ΦΕΛΩΝΗΣΓΡΗΓΟΡΙΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
6
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣΑΝΤΩΝΙΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7
ΜΠΕΛΤΕΓΡΗΣΚΩΝ/ΝΟΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
8
ΠΑΝΤΑΖΗΣΚΩΝ/ΝΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
9
ΑΛΑΜΑΝΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΧΑΡΙΛΑΟΣ
10
ΣΠΑΘΗΣΣΤΕΛΙΟΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
11
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣΚΥΡΙΑΚΟΣΣΤΕΦΑΝΟΣ
12
ΚΟΥΣΑΛΙΔΗΣΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ (ΧΡΟΝΗΣ)ΙΩΑΝΝΗΣ
13
ΜΗΛΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
14
ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣΠΑΝΤΕΛΗΣΟΜΗΡΟΣ
15
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16
ΒΑΡΔΑΒΑΣΚΩΝ/ΝΟΣΦΑΙΔΩΝ
17
ΛΥΤΡΑΣΙΩΑΝΝΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
18
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΗΛΙΑΣ
19
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
20
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
21
ΠΕΤΡΕΛΛΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
22
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
23
ΤΖΕΔΑΚΗΣΣΤΑΥΡΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
24
ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣΘΩΜΑΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
25
ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
26
ΜΑΛΤΖΑΡΗΣΙΩΑΝΝΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
27
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣΣΠΥΡΙΔΩΝΦΩΤΙΟΣ
28
ΑΝΤΩΝΙΟΥΤΟΝΙΑΝΙΚΟΛΑΟΣ
29
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥΚΩΝ/ΝΑΝΙΚΟΛΑΟΣ
30
ΛΟΥΤΑΣΑΝΔΡΕΑΣΙΩΑΝΝΗΣ
31
ΑΡΓΥΡΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
32
ΧΟΡΤΗΣΦΙΛΙΠΠΟΣΧΑΡΙΛΑΟΣ
33
ΒΟΓΑΝΑΤΣΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
34
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣΠΑΥΛΟΣΜΑΡΙΝΟΣ
35
ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
36
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΠΑΝΤΕΛΗΣΣΠΥΡΙΔΩΝ
37
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΣΠΥΡΙΔΩΝ
38
ΦΡΑΓΓΙΔΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΣΤΑΥΡΟΣ
39
ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
40
ΓΚΑΝΤΗΣΚΩΝ/ΝΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣ
41
ΔΡΟΥΖΙΑΣΧΡΗΣΤΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
42
ΖΑΡΠΑΛΑΣΣΩΤΗΡΗΣΚΩΝ/ΝΟΣ
43
ΚΑΤΣΙΚΑΡΕΛΗΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
44
ΚΑΜΑΣΠΑΝΤΕΛΗΣΜΙΧΑΗΛ
45
ΜΠΑΤΖΕΛΗΚΑΤΕΡΙΝΑ
46
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΚΩΝ/ΝΟΣ
47
ΞΕΚΑΛΑΚΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΜΙΧΑΗΛ
48
ΣΙΑΚΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
49
ΚΙΤΣΙΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΧΡΗΣΤΟΣ
50
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
51
ΣΑΡΑΝΤΗΦΑΝΗΙΩΑΝΝΗΣ
52
ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣΗΛΙΑΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
53
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣΛΑΜΠΡΟΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
54
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣΠΥΡΙΔΩΝ
55
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΚΩΝ/ΝΟΣ
56
ΝΙΩΤΗΣΓΡΗΓΟΡΙΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
57
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣΤΑΥΡΟΣ
58
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΑΘΑΝΑΣΙΟΣΑΝΔΡΕΑΣ
59
ΔΡΕΤΤΑΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ
60
ΖΩΓΑΣΚΩΝ/ΝΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
61
ΓΡΑΨΑΕΛΙΣΑΒΕΤΣΤΕΦΑΝΟΣ
62
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
63
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΑΦΡΟΔΙΤΗΚΩΝ/ΝΟΣ
64
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣΑΝΔΡΕΑΣΙΩΑΝΝΗΣ
65
ΔΑΛΑΜΠΟΥΡΑΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΕΝΝΥ)ΚΩΝ/ΝΟΣ
66
ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΖΩΗΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
67
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣΣΥΜΕΩΝ - ΣΙΜΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣ
68
ΒΛΑΤΗΣΙΩΑΝΝΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
69
ΚΕΦΑΛΙΔΟΥΧΑΡΟΥΛΑΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
70
ΛΙΑΡΟΣΑΝΤΩΝΙΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
71
ΣΠΥΡΑΚΗΒΑΣΙΛΙΚΗΚΩΝ/ΝΟΣ
72
ΚΟΡΜΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
73
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣΦΩΤΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
74
ΒΕΡΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
75
ΑΛΕΥΡΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)ΓΕΩΡΓΙΟΣ
76
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΧΡΗΣΤΟΣ
77
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΜΑΡΙΑΚΩΝ/ΝΟΣ
78
ΚΑΡΥΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΜΙΧΑΗΛ
79
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥΑΙΜΙΛΙΑ - ΕΛΕΝΗ (ΜΙΛΕΝΑ)ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
80
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣΧΡΗΣΤΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
81
ΣΤΡΑΤΑΚΗΣΜΑΝΟΛΗΣΣΟΦΟΚΛΗΣ
82
ΠΟΥΛΙΙΟΣΚΩΝ/ΝΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
83
ΠΑΠΑΔΑΚΗΚΥΡΙΑΚΗΓΕΩΡΓΙΟΣ
84
ΣΜΠΟΝΙΑΑΓΝΗΙΩΑΝΝΗΣ
85
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥΑΣΠΑΓΕΩΡΓΙΟΣ
86
ΤΣΑΤΣΑΝΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
87
ΓΑΤΣΕΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
88
ΔΗΜΑΔΑΜΑΖΕΦΗΜΙΧΑΗΛ
89
ΘΕΟΔΩΡΟΥΜΕΛΙΝΑΓΕΩΡΓΙΟΣ
90
ΜΑΜΕΛΗΣΚΩΝ/ΝΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
91
ΡΑΠΤΗΣΥΛΒΑΝΑΣΠΥΡΙΔΩΝ
92
ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΜΕΛΕΤΙΟΣ
93
ΦΑΡΜΑΚΗ - ΓΚΕΚΗΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΓΕΩΡΓΙΟΣ
94
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣΑΝΔΡΕΑΣΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
95
ΠΟΛΙΤΗΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)ΧΡΗΣΤΟΣ
96
ΑΛΕΥΡΑΣΔΙΟΝΥΣΙΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
97
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΔΗΜΗΤΡΙΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
98
ΓΑΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
99
ΓΙΑΚΑΛΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
100
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣΚΩΝ/ΝΟΣΗΛΙΑΣ
101
ΑΛΕΒΥΖΑΚΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΧΑΡΙΛΑΟΣ
102
ΖΑΝΝΙΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΣΠΥΡΙΔΩΝ
103
ΛΑΖΑΡΗAΔΑΜΑΝΤΙΝΗ (ΝΤΙΝΑ)ΚΩΝ/ΝΟΣ
104
ΑΡΤΙΝΙΑΝΑΝΤΕΛΑΓΚΟΠ
105
ΝΟΥΣΙΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΚΩΝ/ΝΟΣ
106
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
107
ΜΠΕΓΛΙΤΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)ΑΝΔΡΕΑΣ
108
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣ
109
ΑΞΑΡΛΗΣΙΩΑΝΝΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
110
ΤΣΙΚΑΣΘΕΟΔΩΡΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
111
ΜΙΧΑΛΑΚΟΣΣΤΕΦΑΝΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
112
ΚΑΓΕΩΡΓΗΣΟΦΙΑΜΙΧΑΗΛ
113
ΧΕΙΜΩΝΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
114
ΒΑΡΤΕΛΑΤΟΥΣΤΥΛΙΑΝΗΠΕΤΡΟΣ
115
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΑΣΤΕΡΙΟΣ
116
ΔΑΛΛΑΣΩΤΗΡΙΑΧΡΗΣΤΟΣ
117
ΑΛ ΣΑΛΕΧΑΦΡΟΔΙΤΗΙΜΠΡΑΗΜ
118
ΣΟΥΛΑΔΑΚΗΒΑΣΙΛΙΚΗΙΩΑΝΝΗΣ
119
ΧΑΛΑΤΣΗΕΥΘΥΜΙΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
120
ΣΕΝΕΤΑΚΗΕΙΡΗΝΗΦΙΛΙΠΠΟΣ
121
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
122
ΑΥΞΕΝΤΙΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
123
ΒΡΥΩΝΗΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ)ΣΩΚΡΑΤΗΣ
124
ΑΔΑΜΣΟΦΙΑΝΙΚΟΛΑΟΣ
125
ΡΟΔΗΕΛΕΝΗΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
126
ΤΑΤΣΗΣΚΩΝ/ΝΟΣΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
127
ΓΑΡΥΦΑΛΛΗΣΣΠΥΡΙΔΩΝΙΩΑΝΝΗΣ
128
ΧΑΡΙΤΟΥΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΧΑΛΗΣ
129
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΧΡΗΣΤΟΣ
130
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΚΕΡΕΚΟΥΑΓΓΕΛΙΚΗΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΓΚΟΓΚΑΣΧΡΗΣΤΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΡΤΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣΛΕΩΝΙΔΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΑΣΠΥΡΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣΓΙΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣΒ' ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΣΣΗΣΜΙΧΑΛΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥΒΑΣΙΛΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥΣΥΜΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣΠΑΡΙΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣΟΔΥΣΣΕΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣΘΑΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΝΤΟΛΙΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΒΡΟΥ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΡΗΓΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΣΑΛΤΟΥΡΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣΦΙΛΙΠΠΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣΚΩΣΤΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ
ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΧΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΑΧΜΕΤΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥΕΥΗΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣΜΙΧΑΛΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΦΩΦΗΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΣΙΟΚΑΣΘΕΟΧΑΡΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΤΣΩΝΗΣΝΙΚΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΣΑΜΑΡΑΣΝΙΚΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΓΙΩΡΓΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΙΩΑΝΝΟΥΒΑΣΙΛΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΟΘΩΝΑΣΜΑΝΩΛΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΝΑΝΤΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΛΙΝΤΖΕΡΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣΒ΄ ΠΕΙΡΑΙΑ


http://www.pasok.gr/kpefinal.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: