Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- "Ύμνοι" για τον Ν. Γκαβαρδίνα στο χτεσινό συμβούλιο

Συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας στις 3 το μεσημέρι για να αποφασίσει επί ενός αιτήματος του ΥΠΕΣ για εποχικές προσλήψεις που η καταληκτική ημερομηνία της απάντησης ήταν η χτεσινή. Με την ευκαιρία της συνεδρίασης, που ήταν άκρως τυπική, ο δήμαρχος και ορισμένοι ...
σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αναφέρθηκαν στον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβαρδίνα. Την αρχή έκανε ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης που μίλησε με θερμά λόγια για τον πρώην στενό του συνεργάτη. Ο δήμαρχος είπε ότι ευχαριστεί τον Ν. Γκαβαρδίνα για την ανιδιοτελή του προσφορά στο δήμο και την παράταξη και ότι τον τιμάει με την προσωπική του φιλία και ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την παράταξη.
Ακολούθως, το λόγο ζήτησε ο ανεξάρτητος σύμβουλος Γ. Απατσίδης που αξιολόγησε θετικά το έργο του απελθόντα αντιδημάρχου και έκλεισε ευχόμενος να μπορέσει ο αντικαταστάτης του να τον αναπληρώσει επάξια.
Ο Ν. Γκαβαρδίνας εμφανώς συγκινημένος άκουγε τα θερμά λόγια με σκυμένο το κεφάλι καθισμένος στην τελευταία σειρά των εδράνων. Ο τέως αντιδήμαρχος δεν είπε τίποτα από επιλογή και αποχώρησε από την συνεδρίαση βιαστικά μόλις ολοκληρώθηκε. Δείγμα της απόφασής του ότι η πολιτική έχει ολοκληρωθεί για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: