Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Πάγκαλος: «Στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ έχει εκλεγεί η σάρα και η μάρα»

Σκληρή κριτική άσκησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στο ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά στο συνέδριο του κόμματος και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, στην Κ.Ε. θα έπρεπε να υπάρχει χώρος και για τους...
ευρωβουλευτές,ενώ είπε ότι δεν του αρέσει ούτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ούτε αυτοί που είδε στο συνέδριο, ούτε αυτά που άκουσε, αλλά ούτε και ο σημερινός του πρόεδρος.

Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την παραίτηση της Μαριλένας Κοππά, λέγοντας ότι είναι μια μια δοκιμασμένη επιστήμονας, με ιστορία στο πανεπιστήμιο και στον πανεπιστημιακό συνδικαλισμό.
«Πραγματικά, στην Κ.Ε. έχει εκλεγεί η σάρα και η μάρα. Θα έπρεπε να υπάρχει χώρος και για τους ευρωβουλευτές, διότι δεν είναι και τεράστιος αριθμός. Είχες την αίσθηση, όμως, ιδιαίτερα από κάποιες ομάδες νεολαίων ότι ήσουν σε άλλο κόμμα. Ότι ήσουν εκεί για να εξοντωθείς, για να βληθείς, για να απομονωθείς και για να εξαφανιστείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

«Κάποιοι έκαναν εκεί την κλασική δουλειά που γίνεται στα μικρά κόμματα. Το “όλον” ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι μικρό κόμμα και θα γίνει ακόμη μικρότερο, εάν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία», εκτίμησε καθώς, όπως είπε παραμένουν στις ίδιες θέσεις, οι ίδιοι άνθρωποι «που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ από το 40% στο 8% και το πάνε παρακάτω».


www.protothema.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο η σάρα και η μάρα, αλλά και το κακό συναπάντιμα!!