Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Αλληλεγγύη στην αγωνίστρια Ελευθερία Ψυχογιού

Στις αίθουσες των δικαστηρίων σέρνει την ερχόμενη Πέμπτη 7/3, η γυναίκα του Θ. Πάγκαλου, Χ. Χριστοφάκη, την αγωνίστρια Ελευθερία Ψυχογιού που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στην κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή, το 2011. Παρότι έχουν...
περάσει δύο χρόνια, η Χ. Χριστοφάκη δεν απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον της Ε. Ψυχογιού, κατηγορώντας την ότι αναφέρθηκε στο πρόσωπό της με το επώνυμο του συζύγου της, που τότε ήταν βουλευτής και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με σκοπό να πλήξει την προσωπικότητά της! Η Χ. Χριστοφάκη, ζητάει την φυλάκιση για 12 μήνες της Ε. Ψυχογιού καθώς και την καταβολή του ποσού των 300.000 ευρώ ως αποζημίωση.
Η Ε. Ψυχογιού, είχε προσφωνήσει την Χ. Χριστοφάκη με το επώνυμο του συζύγου της κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Λ. Λαζόπουλου, Αλ Τσαντίρι, καταγγέλλοντάς την πως ως επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, δεν είχε στηρίξει ψήφισμα συμπαράστασης για τον αγώνα του δήμου Λαυρεωτικής κατά του ΧΥΤΑ. Η αλληλεγγύη στο πρόσωπο της Ε. Ψυχογιού την Πέμπτη το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων πρέπει να είναι δυναμική.

εφημερίδα ΠΡΙΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: