Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Δείπνο "σύσφιξης σχέσεων" Φ. Δημητριάδη στους συμβούλους του - ΤΩΡΑ

Αυτή την ώρα η δημοτική ομάδα του Φώτη Δημητριάδη, του δημάρχου Αλεξάνδρειας είναι συγκεντρωμένη στον Παλιό Πρόδρομο.
Η συγκέντρωση έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου που διαπίστωσε τις τελευταίες μέρες σημάδια αποσυντονισμού και...
φυγόκεντρες τάσεις και αποφάσισε να δράσει. Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας εμφανώς θορυβημένος πήρε την πρωτοβουλία αυτή και επέλεξε τον Παλιό Πρόδρομο δεδομένου ότι πρόκειται για ένα μικρό χωριό που θα υποστεί την μικρότερη δυνατή "ενόχληση".
Το θέμα της συγκέντρωσης δεν είναι άλλο από την "σύσφιξη των σχέσεων" μεταξύ των συμβούλων και του δημάρχου και η επιχείρηση επανεκκίνησης της δημοτικής ομάδας η οποία είχε "καθίσει" εξ αιτίας προβλημάτων που είχαν ανακύψει τόσο εξ αιτίας του μοντέλου διοίκησης όσο και διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των συμβούλων.
Σε αυριανή ανάρτηση εκτενές ρεπορτάζ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε ΥΠΕΡδήμαρχε απο το πολύ το σφίξιμο! Ξέρεις τι φέρνει!
Περίμενα σήμερα μόχλα 1 μικρό άρθρο για τον ΜΕΓΑΛΥΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ που υπήρξε μέχρι σήμερα. Διότι στην Ελλάδα έχετε μπερδεύσει τον πατριωτισμό με τις λακαμίες. Δεν είναι αργά, βάλτο και αύριο. Μακάρι να είχαμε αριστερό ηγέτη σαν και αυτόν που έφυγε. Διότι σε εμάς έμεινε η ΝΤΕΜΕΚ πλουσιοπάροχη αριστερά (για τα μεγάλα κεφάλια λέω και όχι για τον απλό λαό).
Κρίμα σου ....

Ανώνυμος είπε...

Ανεύθυνοι και επικίνδυνοι. Μια και είχανε λύση όλα τα προβλήματα , ε βρήκαν και χρόνο να γλεντήσουν. Απεδείχθη πως αυτούς όταν τους φτύνεις αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΟΤΕ.ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΒΡΩΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΝ.