Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΗΜΑΘΙΑ - Η ΝΕ του ΛΑΟΣ στηρίζει τον Καρατζαφέρη

Οι υποψήφιοι Ημαθίας
Το κόμμα του Καρατζαφέρη φυλλορροεί αλλά στην Ημαθία η πρόεδρος της ΝΕ εκφράζοντας όλο το όργανο έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία δηλώνει πίστη στον αρχηγό, ασκεί κριτική σε όσους αποχώρησαν και χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις.
Η ανακοίνωση είναι:


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας καταδικάζει την ομαδική αποχώρηση των πρώην Βουλευτών και στελεχών του κόμματος, σ΄αυτήν την χρονική συγκυρία ανόδου του κόμματος.Η πολιτική τους προδοσία προς τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ. και το κόμμα, που τους έδωσε την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια από την ανυπαρξία που βρίσκονταν, απέδειξε ότι δεν ήταν τυχαία κι ότι τελικά ήταν πολύ «μικροί» για την θέση την οποία κατείχαν.
Στηρίζουμε τον Πρόεδρό μας Γιώργο Καρατζαφέρη, είμαστε στο πλευρό του και είμαστε αυτοί που δεν προσδοκούμε αξιώματα και μεγαλεία, αλλά μοναδικός μας στόχος είναι να ανατραπεί το σάπιο και το κατεστημένο, με όπλο τον πατριωτικό παρεμβατισμό, για να μπορέσει η πατρίδα μας να βγει από τον βούρκο της διαφθοράς και του ραγιαδισμού. Θέλουμε μια Ελλάδα ελεύθερη από κάθε είδους κατοχή και ο μόνος ηγέτης που μπορεί να το καταφέρει είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Η βάση τον στηρίζει, αυτός που του δίνει ανάσα είναι ο λαός και όχι οι ανάξιοι, οι φοβισμένοι και οι καρεκλοκένταυροι, που στην πρώτη ευκαιρία λακίζουν και φεύγουν.
Δώσαμε, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας σ΄αυτό το κόμμα που μας έδωσε νόημα και δύναμη να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για μας, τα παιδιά μας και την γαλανόλευκη.

Για την Ν.Ε.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ




ΕΛΣΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σώθηκε ο Καρατζαφέρης!!!