Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΟΚ - Χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ - Βολεμένοι, άρρωστοι, επικίνδυνοι

Οι σύνεδροι φώναζαν το όνομά του «Παπανδρέου, Παπανδρέου» και συνθήματα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό» και «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός».
Το παραπάνω κομμάτι είναι απόσπασμα από τα δεκάδες ρεπορτάζ που κατέκλυσαν το δίκτυο για την είσοδο του Γιώργου Παπανδρέου στην χτεσινή, δεύτερη, μέρα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι ενδεικτικό της παθογένειας...
ενός ολόκληρου χώρου που εκφράζεται με τους τέσσερις περίπου χιλιάδες συνέδρους που πήγαν στο ΣΕΦ και μόλις είδαν τον άνθρωπο που τους έφερε στην εξουσία άρχισαν να τον επευφημούν. Αυτό που ξέρουν οι χειροκροτητές του ΓΑΠ είναι ότι οι ίδιοι βολεύτηκαν στο σύστημα με την εκλογή του το 2009 και συνεχίζουν να είναι βολεμένοι αφού το κόμμα τους συγκυβερνά.
Ούτε που τους καίγεται καρφί για τα Μνημόνια, την εξαθλίωση που βιώνει ο κόσμος, τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τα καθημερινά δράματα των συμπολιτών. Δε νοιάζονται τα βολεμένα ανθρωπάρια παρά μόνον για την πάρτη τους και γι αυτό χειροκροτούσαν τον ιθύνοντα νου της εισόδου, της παράδοσης της χώρας μας στο ΔΝΤ και την τρόικα. Χειροκροτούσαν τον πλέον αποτυχημένο μεταπολιτευτικά πρωθυπουργό.
Υπάρχει ελπίδα μ΄ αυτούς; Όχι, δεν υπάρχει. Γι αυτό πρέπει το ΠΑΣΟΚ να διαλυθεί και να καταντήσει να γίνει ΚΟΔΗΣΟ, να περάσει στην ιστορία και οι πρωταγωνιστές σε σκάνδαλα και αμφιβόλου νομιμότητας πράξεις και αποφάσεις να κληθούν να δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι αλήθεια ότι μας ψεκάζουν !