Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΟΚ- Οι αποτυχήσαντες κάνουν τις ενστάσεις κατά ριπάς!!! Θέλουν ρόλο τα καημένα και ο Βενιζέλος τους τον στέρησε

Εδώ ο κόσμος καίγεται και στο ΠΑΣΟΚ βρυκόλακες αρμενίζουν. Ο κόσμος πεινάει και αυτοκτονεί και οι κατ΄ όνομα σοσιαλιστές έχουν πλακωθεί στις ενστάσεις και στις ρουφιανιές για να κερδίζουν μια θέση στη νέα Κεντρική Επιτροπή ενός κόμματος που πνέει τα...
λοίσθια, που ξεψυχάει, που γίνεται ...ΚΟΔΗΣΟ.
Αυτοί οι τύποι που έβαλαν υποψηφιότητα για να εκλεγούν μέλη της Κ.Ε του κόμματος και τελικά έμειναν εκτός νυμφώνος έχουν πλακωθεί στις ενστάσεις και ζητάνε να εκπέσουν οι "σύντροφοί" τους που τους πέρασαν σε ψήφους επικαλούμενοι διάφορες αιτιολογίες ώστε να αποκτήσουν ρόλο και ίσως αιτία πολιτικής ύπαρξης.

Το 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός ότι πέρασε απαρατήρητο και δεν έκανε καμιά, μα καμιά αίσθηση στον αγρίως δοκιμαζόμενο λαό. Ούτε που πήραν χαμπάρι οι έλληνες ότι ο Βενιζέλος και οι "επάγγελμα ΠΑΣΟΚ" συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και έκαναν συνέδριο. Κι όμως, για αρκετούς και αρκετές το εν λόγω συνέδριο ήταν ένα κομβικό γεγονός της ζωής τους. Ήταν μια κρίσιμη στιγμή που θα επηρέαζε το μέλλον τους και όταν διαπίστωσαν ότι έμειναν εκτός του νέου πολιτικού οργάνου που δίνει ένα "κύρος" στα μέλη του άρχισαν τις ενστάσεις και το ξεκατίνιασμα.

Οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί είναι αρκετές και δείχνουν το επίπεδο του κόμματος που υποτίθεται ότι παίρνει αποφάσεις αλλά αυτές δεν τηρούνται. Επικαλούνται ορισμένοι "αδικημένοι" ότι πρέπει να εκπέσουν από την ΚΕ όλοι αυτοί που είναι μέλη ΔΣ κρατικών οργανισμών. Άλλοι λένε ότι πρέπει να εκπέσουν τα μέλη ΔΣ των κρατικών οργανισμών που είναι έμμισθα.
Το μακρύ του και το κοντό του ο καθένας. Όπως βολεύεται ο καθείς.

Βέβαια, υπάρχουν και οι κουτοπονηριές των ενισταμένων. Γι΄ αυτές θα γράψουμε σε επόμενη ανάρτηση αφού πρώτα "εκδικαστούν" οι ενστάσεις και "τελεσιδικήσει" η νέα ΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: