Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής ονειρεύται τανκς στα Πανεπιστήμια - Ομιλία στη Βουλή

Η φράση βγήκε από το στόμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου αλλά μόλις κατάβαλε τι είπε, προσπάθησε να το «μαζέψει».


Συνέβη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, με θέμα τη βια στα πανεπιστήμια, γράφουν "Τα Νέα".

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον...
 ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «δε μιλά για την κόκκινη βία. Έχει χρώμα η βία στα πανεπιστήμια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λόγο και άποψη για όλες τις μορφές βίας εκτός από αυτές που καλύπτουν όλες οι συνιστώσες του, γιατί από εκεί προέρχονται τα καρκινώματα μέσα στα πανεπιστήμια».

Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρενέβη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου. «Θα βάλετε και τα τανκς» ρώτησε. Και η απάντηση που πήρε ήταν: «αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς».

Μόλις ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνειδητοποίησε τι είχε πει, ανακάλεσε και μίλησε για... χιούμορ. «Οι ξεφτιλισμένοι του ΠΑΣΟΚ βγάζουν βίντεο και δεν καταλαβαίνουν ούτε το χιούμορ μας. Δεν είμαστε υπέρ των τανκς, ούτε της δικτατορίας.

Newsit.gr
NewsIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: