Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

VIDEO- Ο Δημητριάδης αγνοεί την συμβουλή Απατσίδη και συνεχίζει την συνεδρίαση. Η νεροποντή συνεχίζεται

Είναι η στιγμή που ακούει την έκκληση Απατσίδη να επισπεύσει
και την αγνοεί. Η νεροποντή συνεχίζεται και η καταστροφή έρχεται
Σήμερα το πρωί στο ράδιο Αλεξάνδρεια και στον Τάσο Καμπάνη ο δήμαρχος Αλεξάνδρεια είπε μεταξύ άλλων ανακριβειών ότι επέσπευσε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα το βράδυ όταν έξω από το δημαρχείο οι...
δρόμοι είχαν γεμίσει με νερό.

Το είπε αυτό και μάλιστα με πολύ πειστικό τρόπο όταν το βίντεο της συνεδρίασης αποδεικνύει ότι ο δήμαρχος αν και του επισήμανε το γεγονός ο Γ. Απατσίδη και του είπε ότι πρέπει να επισπεύσει την συνεδρίαση το προεδρείο και ο δήμαρχος συνέχισε κανονικά μέχρι και την ολοκλήρωση της συνεδρίασης. Δεν είχαν αντιληφθεί ακόμη τίποτα, δεν είχαν ενημερωθεί για το μέγεθος της νεροποντής, για την καταστροφή που έρχονταν.

Τί κι αν η Πολιτική Προστασία είχε ειδοποιήσει εγκαίρως, από τις 11 το μεσημέρι, πριν από δέκα περίπου ώρες δηλαδή, ότι επίκειται εκδήλωση έντονου καιρικού φαινομένου και ότι πρέπει οι ΟΤΑ στην κεντρική Μακεδονία θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους;
Τίποτα δεν έγινε. Ο αντιδήμαρχος Γκαβαρδίνας δήλωσε ότι δεν τον είχε ενημερώσει κανείς και η Πολιτική Προστασία του δήμου Αλεξάνδρειας ήταν βαθιά κοιμωμένη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος καιγότανε και αυτοί λουζότανε. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να δώσουν λόγο για τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο Δήμος μας για σωστή Διοίκηση χρειάζεται Μερσεντές αυτόματη και εμείς έχουμε Ζάσταβα που σε άλλες Πόλις τα έχουνε πάει χρόνια τώρα σε απόσυρση.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες μέρες θα έχουμε το τριώδιο, την επέτειο τις 25ης Μαρτίου αλλά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις των ημερών αυτών, εκεί θα είναι παρούσα η Διοίκηση του Δήμου μας γραβατομένοι και καμαρωμένοι σαν γύφτικα σκεπάρνια, στην Εκκλησία δε θα ακούσετε τον Δήμαρχο να μας λέει το Πάτερ Υμών, το Πιστεύω, ως καλός Χριστιανός. Δυστυχώς η σημερινή Διοίκηση είναι μόνο για τέτοια ,τα άλλα ας τα κάνουν άλλοι.