Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των σωμάτων ασφαλείας- Ξυπνάτε, καταργήστε τους

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έρχεται ένας θυμός διαβάζοντας τις τοποθετήσεις των τριων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή που υπερασπίστηκαν τους ενστόλους διότι η Κυβέρνηση περικόπτει τους μισθούς και τις συντάξεις τους.
Δεν είναι ότι δεν ξέρω. Ξέρω και...
εξανίσταμαι όταν βλέπω τοποθετήσεις αριστερών πολιτικών, ανθρώπων που έχουν κομμουνιστική αναφορά, να υπερασπίζονται στην ουσία την ύπαρξη και διαιώνιση, με καλούς μισθούς βέβαια, την ύπαρξη των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού.
Μου είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσω τους λόγους που οδηγούν ανθρώπους που έδωσαν αγώνες και διώχτηκαν, όπως η Βαλαβάνη πχ, να βγαίνει από το βήμα της Βουλής και να λέει ότι : "Δεν ξέρω πώς αυτοί οι άνθρωποι στέκονται ή πώς θα στέκονται απέναντι στα καθήκοντά τους, όταν πέρα από αυτά που έχουν κοπεί αναδρομικά από ...".

Τι θα πει βρε Νάντια το πως θα στέκονται απέναντι στα καθήκοντά τους; ΓΙατί πρέπει να υπάρχουν τέτοια καθήκοντα; Γιατί θα πρέπει να υπάρχει καλά πληρωμένος αστυνομικός; Γιατί θα πρέπει να υπάρχει στρατός και καλά πληρωμένοι καραβανάδες;

Ακούστηκαν και χειρότερα στη Βουλή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρηματολόγησαν υπέρ των ενστόλων. Έδωσαν ρέστα η Βαλαβάνη, ο Δρίτσας και ο Διαμαντόπουλος. Και καλά έκαναν αφού ο ίδιος ο Τσίπρας είχε πει πρόσφατα ότι τα σώματα ασφαλείας παράγουν κοινωνική υπεραξία.

Οπότε, ας μη θυμώνω και πάθουμε και τίποτα. ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός και θα ...περάσει.


-Διαβάστε τις τοποθετήσεις των βουλευτών ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: