Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Υποσχέσεις μοίρασε ο δήμαρχος και ετοιμάζεται για ...προπονήσεις

Λόγια μεγάλα, λόγια παχιά, λόγια ανέξοδα. Για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δεν πρωτοτύπησε. Απλώς, επανέλαβε τον εαυτό του. Αυτή τη φορά στην κοπή της πίτας του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. Βρήκε κόσμο και άρχισε το λογύδριο λέγοντας τα γνωστά και τετριμμένα για την σπουδαιότητα του αθλήματος, για το πόσο σπουδαίοι είναι οι αθλητές του στίβου, για τις θυσίες που κάνουν αντί να παίζουν ή να διασκεδάζουν, για το ότι κάνουν τον δήμο και την πόλη περήφανη με ...
τις επιτυχίες τους.
Το σημείο όμως που "έγραψε" κανονικά ήταν όταν είπε ότι στο εξής θα γίνει οπαδός του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια! Ναι, ήταν τόσο πολύ ενθουσιασμένος που δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Αν έλεγε ότι θα αρχίσει και τις προπονήσεις δεν θα τον παρεξηγούσε κανείς. Τόσο πολύ συνεπαρμένος ήταν.

Βέβαια, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναγνώρισε ότι δεν βοηθήθηκε πολύ το σωματείο και ότι στο εξής θα το βοηθήσει τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Και για να γίνει πιο πειστικός, απευθύνθηκε στον παριστάμενο πρόεδρο της ΚΕΔΑ Δ. Παπαδόπουλο και του είπε ότι πρέπει να ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα αυτό και να ενισχύσει το σωματείο οικονομικά.

Δεν είπε βέβαια αν ο δήμος και η ΚΕΔΑ βοηθήσει τον ΓΑΣ όσο βοήθησε και την ΑΕ Αλεξάνδρειας.
Τι κι αν ο δήμος είχε μια και μοναδική ομάδα ποδοσφαίρου στην Δ΄ Εθνική. Τι κι αν Παπαδόπουλος και Ματσούκας είχαν υποσχεθεί αμέριστη βοήθεια στην ομάδα στην Γενική Συνέλευση που έγινε το καλοκαίρι στη Λέσχη Ποντίων; Τι κι αν ζήτησε βοήθεια οικονομική ο πρόεδρος της ομάδας, ο Γ. Θεοχάρης; Όσο είδατε εσείς να βγαίνει ο ήλιος από το Βέρμιο άλλο τόσο είδε ευρώ και η ΑΕ Αλεξάνδρειας. Να σημειώσω ότι η ΑΕ Αλεξάνδρεια με την τόση βοήθεια που είδε από τον δήμο Αλεξάνδρειας δεν την άντεξε και έπεσε κατηγορία. Θα αγωνίζεται μετά από δεκαπέντε χρόνια στην Δ΄ Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα.

Μακάρι ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια να έχει καλύτερη τύχη. Μακάρι για τον ΓΑΣ να εννοούσε ο δήμαρχος όταν δεσμεύονταν ότι θα ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο. Όταν όμως συμβεί αυτό το ευτυχές γεγονός τότε θα παρακαλούσα τους ευτυχείς διοικούντες του συλλόγου να το δημοσιοποιήσουν το ευτυχές γεγονός ώστε να γνωρίζουμε την αιτία που θα πέσουν οι φούρνοι της περιοχής. Και δεν είναι και λίγοι...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παπάς εδώ παπάς εκεί που είναι ο παππάς???

Ανώνυμος είπε...

Ο πλέων σύγχρονος μαυρογιαλούρος .

Ανώνυμος είπε...

Όλο θα και θά πάψε ρε παραμυθά!

Ανώνυμος είπε...

Όσο είδατε εσείς να βγαίνει ο ήλιος από το Βέρμιο

Με την δημαρχάρα μπορεί να γίνει και αυτό. Στις επόμενες εκλογές πρέπει να το κάνει σύνθημα. Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΠΛΕΟΝ ! Φώτης Παπάς. Συγνώμη, Φώτης Δημητριάδης ήθελα να γράψω .

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας μου λέει πώς ο Θεός συγχωρεί μόνο τις αμαρτίες, ποτέ τις μ@λ@κίες, και εγώ δεν θα ξανά κάνω την μ@λ@κία να ξαναψηφίσω Δημητριάδη γιατί τάχαμου είναι δεξιός, χέστηκα.