Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΝΑΟΥΣΑ - Έφαγαν "πόρτα" οι συμμορίτες από τον Δήμαρχο

Τ. Καραμπατσός
Πρωταγωνιστής των ημερών αναδεικνύεται ο δήμαρχος Νάουσας Τ. Καραμπατσός αφού το όνομά του άρχισε να "παίζει" με την λίστα που δημοσίευσε το ΕΘΝΟΣ για τους αιρετούς που ελέγχει το ΣΔΟΕ και ακολούθησε χτες και προχτές η αγωνιστική κινητοποίηση με επικεφαλή τον ίδιο για να μη φύγει η ΔΟΥ από την πόλη που είχε την επίθεση από την αστυνομία με τη χρήση χημικών και βίας.
Σήμερα, ο δήμαρχος Νάουσας έρχεται...
ξανά στην επικαιρότητα με την άρνησή του να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα στην ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής για να κάνει εκδήλωση στην πόλη με αποτέλεσμα η Συμμορία να του επιτίθεται και να θέτει τελεσίγραφο στον δήμαρχο.
Είναι φανερό ότι ο δήμαρχος διερμήνευσε τις διαθέσεις και την λαϊκή απαίτηση του δήμου Νάουσας και αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα στη Συμμορία των νεοναζί.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί το θέμα σε συζήτηση και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ακουστούν τα "επιχειρήματα" των ναζιστών για τον απλό λόγο ότι είναι μια συμμορία δολοφόνων και ρατσιστών μισανθρώπων. Η πόρτα του διαλόγου και της δημοκρατίας πρέπει να παραμείνει ερμητικά κλειστή στους ναζιστές και ο αγώνας πρέπει να είναι συνεχής και δυναμικός.
Το παράδειγμα του δημάρχου Νάουσας θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι δήμαρχοι της χώρας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικά την έδωσε για 300 ευρώ;http://www.foninaousis.gr/go.asp?do=news&id=9930

Ο καραμπατζός παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στη Νάουσα

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Ναι εχεις δικιο... βοηθησε πολλα χρονια το να μην μιλας και να μην συζητας με τους φασιστες. Γι αυτο και σημερα δεν υπαρχει ναζιστικη απειλη... oh wait

Ανώνυμος είπε...

ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι οι συμμοριτες εστειλαν εξωδικο σε δυο υπαλληλους για την μη αδεια της φασιστο-εκδήλωσης τους. Ισως να υποχωρησε και για αυτον τον λογο.