Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ- Κίνηση "ματ" της Γ. Μπατσαρά και το ΙΚΑ παραμένει στην Αλεξάνδρεια- ρεπορτάζ

Έκανε "ματ" η Μπατσαρά με το ΙΚΑ Αλεξάνδρειας
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης μπορούμε να πούμε ότι το ΙΚΑ Αλεξάνδρειας δεν κλείνει και παραμένει ως έχει και αυτό οφείλεται στις αστραπιαίες ενέργειες της βουλευτίνας της ΝΔ του νομού μας Γεωργίας Μπατσαρά.

Η βουλευτίνα που σημειωτέον είχε κατηγορηθεί από κύκλους του Εμπορικού Συλλόγου για την μη...
συμμετοχή της στην κοινή προσπάθεια προς το Υπουργείο Εργασίας κατάφερε με κίνηση "ΜΑΤ" να υπερφαλαγγίσει τους δυο συναδέλφους της (Τσαβδαρίδη και Βεσυρόπουλο) και με τις γνωριμίες της να πετύχει κάτι που ως χτες φάνταζε ακατόρθωτο.

Η κ. Μπατσαρά φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την γνωριμία της με τον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά που είδε από κοντά στο ίδρυμα Αντενάουερ προ ολίγων ημερών και με έξυπνες κινήσεις προς το Υπουργείο Εργασίας και τον ίδιο τον Υπουργό Βρούτση πέτυχε να παραμείνει το κατάστημα του ΙΚΑ Αλεξάνδρειας σε λειτουργία ως έχει. Αυτό που δεν εξασφάλισε, όπως μάθαμε από το ρεπορτάζ, είναι η χρονική διάρκεια της παραμονής του καταστήματος αλλά αυτό στην παρούσα χρονική συγκυρία μικρή σημασία έχει αφού θα πρέπει τώρα ο Δήμος Αλεξάνδρειας να φροντίσει ώστε να ανακατασκευάσει τον δημοτικό χώρο στις αποθήκες της πρώην ΕΑΣ ώστε να παραχωρηθεί για χρήση από το ΙΚΑ Αλεξάνδρειας.

Είναι φανερό  ότι αυτή η επιτυχία της πόλης, του ευρύτερου δήμου Αλεξάνδρειας οφείλεται στην βουλευτίνα Γ. Μπατσαρά και θα πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως την ώρα της κάλπης και όταν όλοι όσοι ψηφίζουν ΝΔ θα πρέπει να την επιβραβεύσουν για την τεράστιας σημασίας επιτυχία της που έχει αντίκτυπο σε όλον σχεδόν τον πληθυσμό της περιοχής και όχι μόνο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου θα συνεδριάσει εκτάκτως μέσα στην ερχόμενη βδομάδα για να εξετάσει τα νέα δεδομένα και υπάρχει σκέψη να ευχαριστήσουν δημόσια την βουλευτίνα για την μεγάλη της επιτυχία.
Κλείνοντας να πούμε ότι σήμερα το πρωί μάθαμε ότι τα περιβάλλοντα των άλλων δυο βουλευτών της ΝΔ Τσαβδαρίδη και Βεσυρόπουλου έχουν θορυβηθεί από αυτή την εξέλιξη και ψάχνουν να βρουν τρόπους ώστε να μετριάσουν τις εντυπώσεις που κέρδισε η Γ. Μπατσαρά και να λιγοστέψουν την δική τους "χασούρα" αφού ως γνωστόν οι δυο τους είχαν μεριμνήσει με τον δήμαρχο Δημητριάδη για να παραμείνει το ΙΚΑ στην πόλη....
Εμείς με την σειρά μας δε μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα δημόσια συγχαρητήριά μας στην Γ. Μπατσαρά που έδειξε ότι δεν έχουν σημασία οι σταυροί προτίμησης που παίρνει κάποιος αλλά η ευστροφία και διορατικότητα για να πετύχει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά συγχαρητήρια. Μια γυναίκα έβαλε γυαλιά στους άντρες που έδειξαν ότι είναι μόνο για φωτογραφίες Και πάλι μπράβο της

Ανώνυμος είπε...

Δεν πανηγυρίζει μόνο η Αλεξάνδρεια για την επιτυχία της κ. Μπατσαρά θέλω να σας βεβαιώσω ότι ολόκληρη η Ελλάδα είναι στο πόδι! Ρε που πάμε!

Ανώνυμος είπε...

Γυναίκα παιδί μου είναι τι ήθελες να γίνει; Τους τάπωσε η κυρία Γεωργία και τώρα πρέπει να ψάχνονται οι άλλοι δυο. Ας πρόσεχαν

Ανώνυμος είπε...

gia allh akomh mia fora epibebaionetai loipon h ikanothta mias gynaikas kai h apotlesmatikothta sti politikh!!!!mprabo sth ka mpatsara.kapoioi emas tis gynaikes kai poly perissotero oi kyrioi poy anafereste theoroun mpalarines tis gynaikes....asxeta an aytes apodeiknyoun synexos thn apotelesmatikothta toys toso ston ergasiako toys xoro alla kai sth politikh!!!!!!des kai dhmo aleksandreias....gi ayto kyrioi psaxte apo tora an breite ikanes fynaikes aksies ki oxi gia logo posostoshs teleytaia stigmh na gemisete ta psifodeltia sas!!!!!!!!!