Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ σε απλήρωτους αγρότες Ημαθίας: Κάντε κι άλλη υπομονή


Σχετικά με την καθυστέρηση της πληρωμής των ροδακινοπαραγωγών στο Νομό Ημαθίας από τις μονάδες μεταποίησης ροδάκινου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει τα εξής:

Κατόπιν συνεννοήσεως του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη,  με τις μονάδες μεταποίησης ροδάκινου και τη νέα διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς – ΑΤΕ, γνωστοποιείται ότι το Συμβούλιο...
έγκρισης χορήγησης χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει προγραμματιστεί  από την Τράπεζα Πειραιώς - ΑΤΕ για την προσεχή Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013.

Από την έκβαση της εν λόγω σύσκεψης θα εξαρτηθεί η έγκριση χρηματοδότησης των μονάδων μεταποίησης βιομηχανικού ροδάκινου.

Ο Υπουργός, κ. Τσαυτάρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ζητώ την ολιγοήμερη κατανόηση των παραγωγών για το συγκεκριμένο ζήτημα, η επίλυση του οποίου είναι σημαντική μας προτεραιότητα. Οι χρηματοοικονομικές συγκυρίες και η έλλειψη ρευστότητας δυσκολεύουν σήμερα όλη την κοινωνία μας. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και χρόνος για την αντιμετώπιση των πολλών και ποικίλων δυσκολιών».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΑΙ?
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς...