Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Η βουλευτής (ΝΔ) Γ. Μπατσαρά καθοδήγησε τον Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση!!!

Αμέσως μετά την ανάλυση της Μπατσαρά στον Σαμαρά
Συνεχίζουν απτόητοι. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι με την συμπεριφορά τους απαξιώνουν τον ρόλο τους, αυτόν που τέλος πάντων τους έχει απομείνει. Όλος ο κόσμος γνωρίζει., πιστεύει βαθύτατα ότι είναι μόνο χειροκροτητές των αποφάσεων του Σαμαρά και της Τρόικα κι αυτοί στέλνουν ανακοινώσεις που προκαλούν γέλιο.

Η βουλευτίνα Ημαθίας της ΝΔ, Γεωργία Μπατσαρά πληροφορεί τους ψηφοφόρους της και...
τους Ημαθιώτες εν γένει ότι συναντήθηκε με τον Σαμαρά στο περιθώριο κάποιων εγκαινίων και μάλιστα σημειώνει ότι μίλησε για λίγο μαζί του και του επισήμανε μάλιστα τρόπους εξόδου από την κρίση αν "εκμεταλλευτούν" το Γερμανικό Ίδρυμα Konrad Adenauer.

Δε φαντάζομαι να νομίζει κανείς ότι η Μπατσαρά μέσα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί η φωτογράφιση κατάφερε να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό και μάλιστα να του αναλύσει τις σκέψεις της. Είναι αυτονόητο ότι περιορίστηκε σε μια καλημέρα και στην φωτογράφιση που την έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ώστε να δικαιολογήσει τον μισθό της.

Διαβάστε το δελτίο του γραφείου της Γ. Μπατσαρά και θαυμάστε:

Σύντομη συνομιλία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε η Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, στα επίσημα εγκαίνια του Ιδρύματος Konrad Adenauer στο Μουσείο της Ακρόπολης. Θυμίζουμε ότι ο Konrad Adenauer ήταν ο πρώτος Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας, αυτός που οδήγησε τους Γερμανούς μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην ένωση των ευρωπαϊκών κρατών και έθεσε τις βάσεις για το ευρωπαϊκό κατασκεύασμα. Σήμερα βασικός στόχος του Ιδρύματος Konrad Adenauer στην Ελλάδα είναι η ενδυνάμωση του πολιτικού διαλόγου μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων και κατ’ επέκταση η καλύτερη κατανόηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο πλαίσιο αυτό η κ. Μπατσαρά επισήμανε στη διάρκεια της σύντομης συνομιλίας της με τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι η παρουσία του ιδρύματος και το φιλελληνικό πνεύμα που διακατέχει τα μέλη του είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα μας να αποκομίσει οφέλη στην προσπάθεια που γίνεται για έξοδο από την κρίση μέσω συνεργασιών, νέων επενδύσεων, αξιοποίησης τεχνολογίας, καινοτομίας κ.ά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΡΗ!!!! ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.