Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Φασίστες στο Πολυκλαδικό πουλάνε τσαμπουκά σε μαθητή

Με περίσσιο θράσος ένας μαθητής στο Πολυκλαδικό Λύκειο Καλαμάτας για να "ισοφαρίσει" έναν τσαμπουκά με έναν συμμαθητή του που του έκλεψε την φιλενάδα του και που στον καβγά που έγινε έφαγε και μερικές ψιλές κάλεσε τον πατέρα του και τον θείο του  να...
"καθαρίσουν".
Έλα όμως ντε που οι δυο που πήγαν την επόμενη μέρα, χτες δηλαδή, στο Λύκειο ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και επιχείρησαν να πουλήσουν μούρη στον ανταγωνιστή του μικρού φασιστάκου.
Οι δυο φασίστες πήγαν στο Πολυκλαδικό και περιορίστηκαν στη φάση αυτή σε λεκτικές απειλές προς τον μαθητή και μετά αποχώρησαν εμφανώς ικανοποιημένοι που επιτέλεσαν το "καθήκον" τους.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι προ δυο μηνών περίπου, στο Τεχνικό Λύκειο της Καλαμάτας είχαμε το πρώτο κρούσμα εισβολής φασιστών της συμμορίας στο σχολείο όπου ένας μαθητής και πάλι κάλεσε τα ασπόνδυλα για να ρεφάρει μερικές σφαλιάρες που έφαγε από συμμαθητές του όταν επιχείρησε να τραμπουκίσει εναντίον τους.

Το θέμα είναι σοβαρό και κάποια στιγμή, τώρα θα έλεγα, θα πρέπει να το δουν τα κόμματα της Αριστεράς και το Αντιφά κίνημα καθώς και ο χώρος των Αντιεξουσιαστών. Τα σχολεία τείνουν να μετατραπούν σε εκκολαπτήρια ναζιστών και τραμπούκων νέων που έλκονται από τους Συμμορίτες της Χ.Α και θέλουν να τους μοιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: